ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση με Κατσιφάρα την Πέμπτη για το 67ο Δημ.


Θα επιχειρηθεί ανίχνευση  των προθέσεων της Περιφέρειας, εν όψει μάλιστα και της ενημέρωσης του Υπ. Παιδείας Ν. Φίλη, που απ' ότι φαίνεται δεν έχει σωστά ενημερωθεί.


Οι ανάγκες για επιπλέον αίθουσες, έχουν μπερδέψει τα σχέδια και ακυρώσει τον συνολικό σχεδιασμό!

Οι προσπάθειες για επίλυση του προβλήματος που φάνηκε στις αίθουσες του 24 Δημοτικού Σχολείου Πατρών, μετά την ενσωμάτωση σε αυτό του 67ου, βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Την Πέμπτη 29-9-2016, το μεσημέρι  στις 1, συναντούνται στα Γραφεία της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας ο Περιφερειάρχης  Απόστ. Κατσιφάρας με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάτρας και τ. 67ου Δημ. Σχολείου της πόλης.

Θα επιχειρηθεί ανίχνευση  των προθέσεων της Περιφέρειας, εν όψει μάλιστα και της ενημέρωσης του Υπ. Παιδείας Ν. Φίλη, που απ' ότι φαίνεται δεν έχει σωστά ενημερωθεί.

Το σχέδιο του διευθυντή της Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Πασσά, να χρησιμοποιηθούν οι αίθουσες του τ. 67ου  για την στέγαση των μαθητών του ως 2η θέση, αλλά ως  Οργανισμός το 67ο να  μην υφίσταται, δεν υλοποιείται καθότι παρεμβάλλεται αντίθετο σχέδιο του Περιφερειακού Διευθυντή για χρήση των αιθουσών του 67ου εκ μέρους των Νηπιαγωγείων της περιοχής.

Οι ανάγκες για επιπλέον αίθουσες, έχουν μπερδέψει τα σχέδια και ακυρώσει τον συνολικό σχεδιασμό. Στο μεταξύ τα παιδιά γίνονται δέκτες της αγωνίας των γονέων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: