ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Νέο τηλεοπτικό τοπίο δυσκολεύει τους αεροπειρατές

Τέρμα τα δελτία  υπεράσπισης συμφερόντων των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών

«Η Νέα Δημοκρατία δυστυχώς, επέλεξε να διασυρθεί και να συρθεί πίσω από καθόλου έννομα συμφέροντα όσων νόμιζαν ότι η αεροπειρατεία των συχνοτήτων θα συνεχίζονταν για πάντα». 

 
Αυτό σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δηλώσεις του σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών.


«Είναι επίσης ντροπή, είναι αίσχος», συνέχισε ο υπουργός Επικρατείας, «για όσους ανεπιτυχώς επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν δημόσιους λειτουργούς για να διαφυλάξουν τα ειδικά και ιδιαίτερα συμφέροντά τους». «Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν πως κάποια δελτία ειδήσεων δεν είναι για την ενημέρωσή τους. Είναι δελτία για την υπεράσπιση των συμφερόντων των συγκεκριμένων ιδιοκτησιών» υπογράμμισε ο Νίκος Παππάς.

«Η λάσπη όμως, επιστρέφει πάρα πολύ γρήγορα, πίσω σε αυτούς που την εκτοξεύουν», πρόσθεσε.

«Μια μεγάλη τομή, μια μεγάλη μεταρρύθμιση ολοκληρώνεται, ας το καταλάβουν, πρόσθεσε ο υπουργός Επικρατείας, υπογραμμίζοντας ότι «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου, το νέο τηλεοπτικό τοπίο σε λίγες ημέρες θα είναι πραγματικότητα» κατέληξε ο υπουργός Επικρατείας. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
Απρέπεια Κουμουτσάκου - Επίθεση κατά του Σ.τ.Ε

Δεν υπάρχουν σχόλια: