ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Ν. Φίλης απαντά στην αντιχριστιανική εκστρατεία λάσπης εναντίον του



Στο φυλλάδιο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας το οποίο απεικονίζει τον υπουργό Παιδείας να κοιμάται εντός του κοινοβουλίου, μαζί με χυδαίους κι άκρως ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του, αναφέρθηκε ο Ν.Φίλης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία.


Όπως είπε ο κ. Φίλης στο συγκεκριμένο φυλλάδιο υπάρχει ρητό στο οποίο κοινώς σημειώνει πως οι χοντροί είναι βλάκες. Ο ίδιος σημείωσε ότι δεν θεωρεί ότι τέτοιες αναφορές ότι θίγουν μόνο τον ίδιο αλλά όλους τους ανθρώπους που για πολλούς λόγους μπορεί να είναι υπέρβαροι.

Παράλληλα, ο κ. Φίλης κατηγόρησε τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο πως προτρέπει τους χρυσαυγίτες να του επιτεθούν, καλώντας την Εκκλησία να δει το θέμα πιο στενά καθώς τέτοια φαινόμενα θίγουν περισσότερο εκείνη και λιγότερο τον ίδιο.

Σημειώνεται ότι στο φυλλάδιο αναγράφεται η ρήση «παχεία γαστήρ, λεπτόν ου τίκτει νόον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: