ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση Δραγασάκη με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν


irankd




Συνάντηση με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, Valiollah Seif, παρουσία του Ιρανού Πρέσβη στη χώρα μας, Majid Motallebi Shabestari, είχε σήμερα, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία έδωσε το παρών και ο Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Τσίπρας, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ενημέρωσε την ιρανική αντιπροσωπεία για τις εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και τη μετάβασή της σε τροχιά ανάπτυξης, έπειτα από εννέα χρόνια ύφεσης.

Εξέφρασε, επίσης, τη βούληση της Ελληνικής Κυβέρνησης για περαιτέρω ανάπτυξη της διμερούς οικονομικής σχέσης, στη βάση συγκεκριμένων έργων και σχεδίων.

Ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας του Ιράν, από την πλευρά του, επισήμανε τις τεράστιες προοπτικές στις διμερείς οικονομικές σχέσεις, υπογραμμίζοντας ότι μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη των δύο χωρών. Ο κ. Seif έθεσε την έναρξη των ελληνοϊρανικών σχέσεων στον τραπεζικό τομέα ως βάση μελλοντικών οικονομικών συνεργασιών.

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την προσδοκία να είναι καρποφόρο το διήμερο των επαφών της ιρανικής αντιπροσωπείας στην Αθήνα, αξιοποιώντας περαιτέρω τη διάθεση των ελληνικών τραπεζών για συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: