ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Υπομονή, ο κ. Πελετίδης δεν ξεχνά - θα κλείσει την ξερόλακα

Κορδάς Χρ. - Πελετίδης Κώστας.
Υπομπνή, άλλα τρία χρόνια θα λειτουργεί ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας στην Πάτρα. Αυτό προκύπτει  εκ μέρους της δημοτικής Αρχής, από τα όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο κάλεσε να εγκρίνει την επέκταση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων. Η πρόταση αυτή συναντά την έντονη αντίδραση των κατοίκων της περιοχής, εκπρόσωποι των οποίων βρέθηκαν στη συνεδρίαση που έγινε στο κτίριο «Λαδόπουλου».


Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς, απαντώντας σε ερωτήματα δημοτικών συμβούλων, με το νέο τοίχο αντιστήριξης που προτείνει η δημοτική Αρχή, ο ΧΥΤΑ μπορεί να δεχθεί τα απορρίμματα της πόλης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, τόνισε στην τοποθέτησή του πως : «Από το 2000 έχει ξεκινήσει ο αγώνας για να κλείσει η Ξερόλακκα και αυτό τον στόχο δεν τον ξεχνούμε, θα τον υλοποιήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: