ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Αλέξης Τσίπρας: Ισχυρό μήνυμα εντός και εκτός της χώρας

Οι καναλάρχες έμειναν έκθαμβοι μετά την ανέλπιστη επιτυχία του διαγωνισμού, που είχε προαναγγείλει ο Αλ. Τσίπρας. Μετά από αυτό καθιερώνεται στην συνείδηση του κόσμου ως ο πολιτικός που τόλμησε να συγκρουστεί με την διαπλοκή και άλλαξε το τηλεοπτικό τοπίο, έπειτα από 27 χρόνια.


Δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών για την απολυτη επιτυχία της κυβέρνησης, κατά τον διαγωνισμό για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας!



Ισχυρό μήνυμα εντός και εκτός της χώρας χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, από τα οποία θα πουν στα δημόσια ταμεία 246 εκατ. ευρώ.

«Σε αυτόν τον τόπο σταματάει η ανομία και η ασυδοσία, όλοι θα είναι ίσοι απέναντι από στο νόμο. Μετά από 27 χρόνια ασυδοσίας μπαίνουν κανόνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός κατά την παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και τμήματος Κορίνθου-Κιάτου της Ολυμπίας Οδού.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε το τίμημα απροσδόκητα υψηλό, υπογραμμίζοντας ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, για την κοινωνία που όπως σημείωσε, το έχει ανάγκη. Αναλυτικές ανακοινώσεις θα γίνουν στη ΔΕΘ, συνέχισε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι ο μοιρασμός των 246 εκατ. ευρώ αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για την κυβέρνηση.

«Στείλαμε σήμα σε ξένους επενδυτές ότι θα υπάρχουν κανόνες. Οι κυβερνήσεις δε θα παίζουν πια παιχνίδια, τέλος οι συχνότητες σε φίλους και ημέτερους. Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους το δημόσιο συμφέρον» ανέφερε επίσης ο Αλ. Τσίπρας.

Κατρούγκαλος: Έγινε αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν 14 κυβερνήσεις

Έγινε αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν 14 κυβερνήσεις, υπογράμμισε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ο υπουργός τόνισε ότι είναι ζήτημα που αφορά την δημοκρατία, το κράτος δικαίου και το χτύπημα της διαπλοκής.
«Σημαντικά αυτά που έγιναν χθες. Αν είναι σωστά τα μαθηματικά του Πρετεντέρη στο χθεσινό άρθρο του, 14 κυβερνήσεις δεν μπόρεσαν να επιβάλουν καθεστώς νομιμότητας. Αυτό έγινε», είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Κατρούγκαλος και πρόσθεσε: «είναι ζήτημα που εκφεύγει των ΜΜΕ, είναι ζήτημα δημοκρατίας, κράτους δικαίου και αντιμετώπισης αυτού του φαινομένου που λέμε διαπλοκή».

«Ελπίζω ότι δεν είστε από αυτούς που λένε ότι χθες στις 3 μετά τα μεσάνυχτα τελείωσε η διαπλοκή» του επεσήμανε ο προεδρεύων Νικήτας Κακλαμάνης. «Το αντίθετο. Όμως έγινε ένα πάρα πολύ σημαντικό βήμα», σχολίασε ο Γ. Κατρούγκαλος σημειώνοντας ότι η αναμέτρηση με την διαπλοκή είναι συνεχής.

Κουρουμπλής: Συγχαρητήρια στον Ν. Παππά

Τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά συνεχάρη ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών. “Δέχθηκε όλο αυτόν τον καιρό αδικότατες επιθέσεις και σήμερα δικαιώνεται με μηδενισμό της αμφισβήτησης και με διαφάνεια ενός κομματιού της Δημοκρατίας” δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών λίγο πριν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών.

Γεροβασίλη: Καινούργια μέρα στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα

«Καινούρια μέρα, καινούριο πεδίο στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Καινούρια μέρα για την ενημέρωση που θέλουμε για τον ελληνικό λαό” δήλωσε η η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στο ΑΜΠΕ, λίγο πριν τα εγκαίνια του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών που πραγματοποιήθηκαν σήμερα.

“Αποκατάσταση της ισονομίας, αποκατάσταση της νόμιμης τάξης σε αυτό το πεδίο και βεβαίως με απόδοση από τα οφειλόμενα στον ελληνικό λαό των Ελλήνων καναλαρχών. Άλλη μια μέρα με πλουραλισμό και με τους κανόνες της δημοκρατίας μετά από 27 χρόνια ανομίας στο χώρο. Ήταν απαίτηση του ελληνικού λαού να συμβεί αυτό. Αποκαθίσταται η δικαιοσύνη με πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έφερε εις πέρας το διαγωνισμό” υπογράμμισε.

Η Ο. Γεροβασίλη σημείωσε ότι θα ακολουθήσουν οι περιφερειακές, οι θεματικές και μετά οι ραδιοφωνικές συχνότητες.

Βούλτεψη: Εμπιστευόμαστε το ΕΡΣ, που σαμποτάραμε!

Η κυβέρνηση «επέβαλε capital controls και στην ενημέρωση», δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της διαδικασίας για την παραχώρηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
«Η Νέα Δημοκρατία θα εμπιστευθεί το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο στο μοναδικό αρμόδιο όργανο, που είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης», πρόσθεσε η Σοφία Βούλτεψη.

Παρατήρηση, η αναφορά για το ΕΡΣ, στο οποίο τρεις φορές αρνήθηκε η ΝΔ να συμμετάσχει, προτιμώντας να το σαμποτάρει, για να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός και βλαφθούν τα άνομα συμφέρροντα καναλαρχών. 

Σπίρτζης: Επιτυχία της κυβέρνησης, οι τηλεοπτικές άδειες

Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες ήταν μια επιτυχία για τον πρωθυπουργό, την κυβέρνηση και προσωπικά για τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης. Ούτε και εμείς πιστεύαμε ότι από τον διαγωνισμό θα συγκεντρωνόταν ένα τέτοιο μεγάλο ποσό, πρόσθεσε.

Ανέφερε, επίσης, ότι όσοι εργαζόμενοι απο τα κανάλια μένουν χωρίς δουλειά θα απορροφηθούν από τους σταθμούς που πήραν άδεια, νέους και παλιούς, γιατί τώρα υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες. Ο κ. Σπίρτζης σημείωσε, ακόμη, ότι σε περίπτωση που η Digea δεν εφαρμόσει τον νόμο, σε σχέση με τους σταθμούς που δεν πήραν άδεια, έχουν υποχρέωση να παρέμβουν τα συντεταγμένα όργανα της Πολιτείας.

Αλεξιάδης: Απροσδόκητα υψηλά έσοδα

«Απροσδόκητα» υψηλά ήταν τα έσοδα από το υψηλότατο τίμημα που δόθηκε για τις τηλεοπτικές άδειες, όπως παραδέχθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης μιλώντας στη Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τα χρήματα λέγοντας ότι «οι πρόσφατες εξελίξεις με τα απροσδόκητα έσοδα δίνουν περισσότερες δυνατότητες. Κανείς δεν περίμενε, ήταν ένα δώρο. Θα δώσει την δυνατότητα να αυξήσουμε τα δημόσια έσοδα και στην κυβέρνηση για καλύτερη διαχείρισης και καλύτερους σχεδιασμούς».







Δεν υπάρχουν σχόλια: