ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Βίντεο - «Βάστα Ρόμελ» στη Βουλή «γιατί χανόμαστε»


Θ. Φωτίου: Μήπως ενδόμυχα εύχεστε το ετεροχρονισμένο "κράτα ΔΝΤ γιατί χανόμαστε"; (Video)
«Όλη σας η στρατηγική επενδύει στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης» είπε η Θ. Φωτίου, απευθυνόμενη στην αντιπολίτευση!


Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισήμανε ότι ποτέ στο παρελθόν ένα νομοσχέδιο δεν παραποιήθηκε και διαστρεβλώθηκε συνειδητά από τα ΜΜΕ σε τέτοια έκταση με στόχο οι πολίτες «να πειστούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ψέματα, πρόδωσε κι είναι ίδιος με εσάς



Κατά την συζήτηση του Ασφαλιστικού-Φορολογικού, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θ. Φωτίου, αναφέρθηκε στην στάση της αντιπολίτευσης σε σχέση με τις διαπραγματεύσεις σχολιάζοντας ότι «όλη σας η στρατηγική επενδύει στην αποτυχία, δεν θέλετε θετική ευόδωση της διαπραγμάτευσης». Μάλιστα, η Θ. Φωτίου αναρωτήθηκε «μήπως ενδόμυχα εύχεστε το ετεροχρονισμένο "κράτα ΔΝΤ γιατί χανόμαστε;"», φέρνοντας στη μνήμη των γερόντων την εποχή των μαυραγοριτών του 1942, που παρακαλιόσανται να μην νικήσουν οι Σύμμαχοι στην Β. Αφρική, ώστε να μην ανοίξει ο αποκλεισμός της Ελλάδας, που είχαν επιβάλει οι Βρετανοί, και έτσι να συνεχίσουν το πούλημα σε μεγάλα ύψη οι μαυραγορίτες! 

Γιαυτό και σημείωσε: Όλη σας η στρατηγική επενδύει στην αποτυχία της διαπραγμάτευσης.

Ακομη αναρωτήθηκε: «Αν θέλαμε να κόψουμε συντάξεις γιατί περιμέναμε 6 μήνες; Δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε την fast track διαδικασία που κι εσείς ακολουθήσατε 11 φορές;» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θ. Φωτίου, παρατηρώντας ότι «είμαστε ανίκανοι να μάθουμε αυτό το μάθημα». 

Η Θ. Φωτίου υπογράμμισε τον πολύμηνο κι επίπονο κοινωνικό διάλογο που συνόδευσε το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο και τόνισε ότι το 87% των μισθωτών, το 90% των αυτοαπασχολούμενων και το 99,4% των αγροτών δεν έχουν μειώσεις.

Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης επισήμανε ότι ποτέ στο παρελθόν ένα νομοσχέδιο δεν παραποιήθηκε και διαστρεβλώθηκε συνειδητά από τα ΜΜΕ σε τέτοια έκταση με στόχο οι πολίτες «να πειστούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ψέματα, πρόδωσε κι είναι ίδιος με εσάς» αναφερόμενη στην αντιπολίτευση. Η Θ. Φωτίου σημείωσε ότι το νέο ασφαλιστικό σύστημα «στις κρατούσες συνθήκες που εσείς δημιουργήσατε επί πέντε χρόνια» είναι ένα σύστημα με ταξική μεροληψία.



Τέλος, σχολιάζοντας την κριτική της αντιπολίτευσης για το συνταξιοδοτικό των ΑμεΑ, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης τόνισε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση κληροδότησε στην σημερινή την τελευταία θέση στα κοινωνικά επιδόματα σε όλη την Ευρώπη κι έθεσε με ένταση το ερώτημα «προς τί τα κροκοδείλια δάκρυα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: