ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Συνεργασία της ΠΔΕ με την Πρεσβεία του Μπαγκλαντές





Ξεκινά κατασκευή πεζοδρομίων και δίκτυο αποχέτευσης όμβριων Ε.Ο. Μυρτιάς – Αγίου Ηλία στην Π.Ε. Ηλείας
Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα είχε ο Γραμματέας της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα Sujan Debnath, σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, βρέθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με Περιφέρειες του Μπαγκλαντές στους τομείς των τοπικών προϊόντων, του πολιτισμού και τουρισμού, αλλά και στα δικαιώματα των εργαζομένων.
«Μέλημά μας είναι να απολαμβάνουν ίσα δικαιώματα οι εργαζόμενοι από το Μπαγκλαντές που διαβιούν στην περιοχή μας και ασκούμε διαρκείς πιέσεις προς την ελληνική κυβέρνηση, κάτι που θα πρέπει να γίνει και από την πλευρά της Πρεσβείας, ώστε να υπάρξει μια διακλαδική συνεργασία σε επίπεδο των δύο χωρών» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας.
Κλείνοντας, ο κ. Debnath ως εντεταλμένος του Πρέσβη του Μπαγκλαντές, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας στο να πραγματοποιηθεί το Διήμερο «Πρώτο Τουρνουά Κρίκετ Φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Μπαγκλαντές», ενώ τον προσκάλεσε προσωπικά να παραβρεθεί στους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 27 και 28 Μαΐου στον Απιδεώνα Αχαΐας.

Ξεκινά κατασκευή πεζοδρομίων και δίκτυο αποχέτευσης όμβριων Ε.Ο. Μυρτιάς – Αγίου Ηλία στην Π.Ε. Ηλείας
Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο με τον ανάδοχο η σύμβαση για το έργο της «Κατασκευής Πεζοδρομίων και του Δικτύου Αποχέτευσης Όμβριων στην Επαρχιακή Οδό Μυρτιάς Αγίου Ηλία».
Το έργο είναι προϋπολογισμού 80.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το επενδυτικό πρόγραμμα της Π.Ε. Ηλείας/ΠΔΕ έτους 2015.
«Είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας ως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προσπαθούμε να προχωρούμε γρήγορα και να κατασκευάζουμε έργα που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, αλλά και στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, λαμβάνοντας υπόψιν πάντα και την προστασία του περιβάλλοντος», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Γεωργιόπουλος.
 Συγκεκριμένα με τη σύμβαση, θα γίνουν εργασίες για την κατασκευή του σωληνωτού Φ60 στην αριστερή πλευρά του δρόμου έξω από το νεκροταφείο σε μήκος 210 μέτρων για την απορροή των όμβριων υδάτων σε αποδέκτη, β) την κατασκευή πεζοδρομίου πριν τη σιδηροδρομική γραμμή και γ) την κατασκευή σωληνωτού Φ40 σε μήκος 40 μέτρων σε τάφρο κάθετα στο δρόμο και παράλληλα της σιδηροδρομικής γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: