ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα επειδή η Maicrosoft μας λογόκρινε και μπλόκαρε το μαιηλ gmosxos1@hotmaihl. com άνοιξε και ισχύει πλέον το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε .ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Παραδόθηκαν παιδικές χαρές από το Δήμο Πατρέων



Παραδόθηκαν οι πρώτες ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές, ενώ είναι σε εξέλιξη οι εργασίες ανακατασκευής τους στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Πατρέων. Εργασίες που γίνονται με βάση όλα τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία για την ασφάλεια των παιδιών.


Παραδόθηκαν οι παιδικές χαρές που βρίσκονται στην Οβρυά, στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Ντεβέ, στην κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, στην πλατεία Αγίας Λαύρας στην Φιλοθέη, στην κεντρική πλατεία της Θέας και στα Δεμένικα κοντά στον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων και στην υπό διαμόρφωση πλατεία της περιοχής.

Η παράδοση των παιδικών χαρών, στα παιδιά και τους γονείς τους, θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και σε άλλες περιοχές του Δήμου Πατρέων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: