ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Συγγνώμη λάθος, τα συντρίμμια δεν ανήκουν στο Airbas

Αίγυπτος: Βόρεια της Αλεξάνδρειας εντοπίστηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair
Χάρτης που δείχνει το διάγραμμα πτήσης του εξαφανισθέντος αεροσκάφους.
Βόρεια της Αλεξάνδρειας αναφέρει πως το εντόπισε ο αιγυπτιακός στρατός - Σενάρια τρομοκρατίας εξετάζονται


Συντρίμμια του αεροσκάφους Α320 της Egyptair, που εξαφανίστηκε χθες, εντόπισε ο αιγυπτιακός στρατός 290 χλμ. βόρεια της Αλεξάνδρειας, όπως μετέδωσε η κρατική αιγυπτιακή τηλεόραση.

Το Πολεμικό Ναυτικό της Αιγύπτου "χτενίζει" την περιοχή για να βρει το μαύρο κουτί του αεροπλάνου Α320 της Egyptair. 

Το ναυτικό ήδη βρήκε ορισμένα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών, σύμφωνα με την κρατική αιγυπτιακή τηλεόραση.

Τα δε σενάρια πιθανβού τρομοκρατικού χτυπήματος βρίσκονται υπό εξέταση, καθώς η περιοχή της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής αποτελεί άντρο τρομοκρατικών ισλαμιστικών οργανώσεων. 

Με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι επικοινώνησε χθες ο πρωθυπουργός. Ο Αλέξης Τσίπρας του εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το αεροπορικό συμβάν στο αεροσκάφος της EgyptAir και τον διαβεβαίωσε ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλλει με κάθε μέσο και να συνεργαστεί με την Αίγυπτο, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια της υπόθεσης αυτής.
 
Νωρίτερα, για το αγνοούμενο Airbus των Αιγυπτιακών αερογραμμών, ο Αντιπρόεδρος της EgyptAir, Αχμέτ Αντέλ,  επιβεβαίωσε στο CNN ότι, τα συντρίμμια που βρέθηκαν χθες μεταξύ Κρήτης και Αιγύπτου δεν ανήκαν στο αεροσκάφος της πτήσης 804.

Υπενθυμίζεται ότι, οι Ελληνικές αρχές είχαν εντοπίσει σωσίβια και αντικείμενα από πλαστικό να επιπλέουν στη Μεσόγειο. 


«Διορθώνουμε το λάθος στην ανακάλυψη των συντριμμιών γιατί αυτό που αναγνωρίσαμε δεν ανήκει σε τμήμα του αεροσκάφους μας, οπότε η έρευνα και διάσωση συνεχίζονται», είπε, συγκεκριμένα ο κ. Αντέλ, μιλώντας στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

ΔΙΑΒΑΣΕ: Πτήση Egyptair: Συντρίμμια μεταξύ Κρήτης και Αιγύπου...


Δεν υπάρχουν σχόλια: