ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Εφημερίδα Πελοπόννησος: Στηλιτεύσαμε το επίπεδο!

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Πελοπόννησος, (της 13-2-2016) με το οποίο στηλιτεύεται η αήθεια.



Η ΛΑΕ εξακολουθεί να καλύπτει την πορνογραφία, ενώ ο καθηγητής-πολιτευτής της επανήλθε δικαιολογούμενος με νέα ανάρτηση!


Με τίτλο «Γ. Μόσχος: «Δεν έβαλα κανέναν στο στόχαστρο» η εφημερίδα Πελοπόννησος των Πατρών, δημοσιεύει στην 7η σελίδα επιστολή του φύλλου της 13-2-2016, απάντηση του διαχειριστή του Istologiou G. Mosxou, σχετιζόμενη με την αναφορά του συντάκτη της Πάνου Σακελλαρόπουλου, στα διατρέξαντα  από τις 4-2-2016, έως προχθές για την συμπεριφορά των γνωστών στελεχών της ΛΑΕ, που εμπλέκονται στα όσα ανήκεια καλύπτει η ηγεσία αυτού του πολιτικού μορφώματος στην Πάτρα, με την άρνησή της να καταδικάσει ακόμη και ένα πορνογράφημα, καταδικαστέου, ακόμη και στην κοινή λογική!
Στο δημοσίευμα-απάντηση στην εφημερίδα, ο διαχειριστής, μεταξύ άλλων αναφέρει:
1)   «Κατ’ αρχήν δεν αντηλλάγησαν γαλλικά, καθότι δεν υπήρξε μπλογκ του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά στο ΕΚΠ, απ’ όπου το μέλος του ΕΚΠ, εκφωνούσε την ομιλία του, κατά την απεργιακή συγκέντρωση της 4-2-2016. Υπήρξαν όμως εκφράσεις και χειρονομίες από το μπλογκ της ΛΑΕ, που δεν συνάδουν με το ήθος των αριστερών.
2)   Με λύπησε ιδιαίτερα το γεγονός, πως ένας ακόμη πολιτικός χώρος, που διατρανώνει πως αγωνίζεται την νέα αριστερά, κατρακυλά στο επίπεδο των γκρουπούσκουλων και της χυδαιότητας. Αυτό τόνισα και την ίδια ημέρα στην ανάρτησή μου στο Istologio, για τα συμβάντα της απεργίας.  
Την Δευτέρα 8-2-2016, αντιλαμβάνομαι αήθεια με μία ανάρτηση σε προσωπική σελίδα στο fb, πολιτευτή της ΛΑΕ, όπου παρουσιάζεται φωτομοντάζ  ολόγυμνου ανδρός μεγάλης ηλικίας, με υποτιθέμενο πολιτικό σχόλιο, που όμως ήταν “ξεφωνημένη” χυδαιότητα εις βάρος αντίπαλου πολιτικού προσώπου».
Και παρακάτω:
«Και όταν την επόμενη ημέρα κάλεσα δημοσίως την ΛΑΕ να μου απαντήσει εάν υιοθετεί τη χυδαιότητα, έδειξε «σιγήν Ιχθύος». Και ένα σχόλιο κάποιου δικού τους που εξήγησε ότι: «Όταν κάνουμε πολιτική σάτιρα, δεν έχουμε ταμπού».
Προφανώς είναι διαφορετικές οι προσλήψεις οι δικές μου περί… σάτιρας και άλλες της ΛΑΕ. Εκτός κι αν κάνω λάθος, οπότε δεν έχουν παρά να απαντήσουν εάν υιοθετούν την χυδαιολογία, που αποτυπώθηκε στο fb υπό την ανοχή τους, από την Δευτέρα 8-2-2016 και ακόμη δεν έχουν πάρει θέση»!
Η απάντηση της εφημερίδας Πελοπόννησος
Η εφημερίδα απαντώντας σημείωσε τα παρακάτω:
«Η αντίληψη της εφημερίδας περί της “συνύπαρξης” δύο οργανωμένων “μπλοκ”  διαδηλωτών ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΕ έξω από το ΕΚΠ στις 4-2-2016, ενδεχομένως να είναι και λανθασμένη. Σε κάθε περίπτωση το δημοσίευμα στηλίτευσε το επίπεδο του “πολιτικού διαλόγου” τόσο με τα όσα ακούστηκαν εκείνη την ημέρα έξω από το ΕΚΠ, όσο και στα σχόλια και στις αναδημοσιεύσεις που έγιναν μετά. Αυτού του είδους ο σχολιασμός, ανήκει εντέλει, στους αναγνώστες». 

Η πορνογραφία αναρτήθηκε και πάλι  - Η ΛΑΕ την καλύπτει!
 
Στο μεταξύ, μετά τις αντιδράσεις που προκαλεί η στάση της ΛΑΕ Πάτρας, αντιδράσεις που δεν περιορίζονται μόνον στο εσωτερικό της, με άρνηση κάλυψης των δύο… πρωταγωνιστών της, ακόμη και από την ηγεσία της σε τοπικό επίπεδο, ο ένας εκ των δύο στελεχών του κόμματος, (o… καθηγητής) δικαιολογούμενος, επιτίθεται στις εφημερίδες της Πάτρας, που ασχολήθηκαν με την πορνογραφική του… εικαστική τέχνη(!) και  με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο fb, γράφει πως… ήθελε να δείξει την πολιτική γύμνια της κυβέρνησης!  Γιαυτό ανάρτησε και πάλι την πορνογραφία! Την οποία για λόγους ευνόητους το Istologio G. Mosxou δεν αναδημοσιεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: