ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Συμμετέχει και ο Ε&ΕΣ Πατρών στο Πατρινό Καρναβάλι

 
 
«Τι έκανες τον Καρνάβαλο Καραγκιόζη;», «Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού» κ.α. στο πρόγραμμα!
 
 
Στο πλαίσιο της συμβολής του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών για το Καρναβάλι, μετά από συνεργασία που είχε με το Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη και λαμβάνοντας υπόψη ότι η εκπτωτική περίοδος κινήθηκε πτωτικά, καθώς ότι ο Μάρτιος είναι ένας δύσκολος «μεταβατικός» μήνας συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση και αποφασίστηκαν:
 
Το Σάββατο 27-2-2016 (σήμερα) θα γίνει «πορεία» αυτοκινήτων της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α) που θα διαφημίσουν το 10ήμερο προσφορών.

Την Παρασκευή 4-3-2016 και ώρα 7:00 μ.μ. θα παρουσιαστεί από τον Καραγκιοζοπαίχτη Χρήστο Καλπουζάνη η παράσταση «Τι έκανες τον Καρνάβαλο Καραγκιόζη;» στο αίθριο «ΕΣΠΕΡΟΣ» στην πλατεία Γεωργίου δίπλα από τον Εμπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο. Πρόσφορα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall Patras).

Εκδήλωση κοινή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου με τον Σύλλογο της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α) την Πέμπτη 10-3-2016 και ώρα 7:00 μ.μ. όπου θα αναβιώσουμε «Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού». Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία και να προσφέρουμε δώρα.

Εκτύπωση ειδικής αφίσας για το 10ήμερο των προσφορών με καρναβαλικό περιεχόμενο για να αναρτηθεί από ΟΛΟΥΣ στις προθήκες των καταστημάτων.

Πάτρα: 10ήμερο προσφορών, διαγωνισμός βιτρίνας, αυτοκίνητα αντίκες και κρυμμένος θησαυρός από τον Εμπορικό Σύλλογο για το Καρναβάλι Ο προγραμματισμός των εμπόρων για τις επόμενες ημέρες κορύφωσης του θεσμούΚαθημερινά στο περίπτερο του ΕΕΣΠ στην πλατεία Γεωργίου θα διανέμεται υλικό για τις προσφορές, τις εκδηλώσεις και θα υπάρχει αυτοκίνητο της Ελληνικής Λέσχης ιστορικών Αυτοκινήτων (Ε.Λ.Ι.Α.)

Για τα παραπάνω, αναλυτικό πρόγραμμα θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες.

Προς το παρόν στην ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών απευθύνει κάλεσμα ενεργοποίησης προς στα μέλη του και τονίζει:

"Καλούμαστε όλοι να συμβάλλουμε στην επιτυχία του 10ήμερου προσφορών με την ανάρτηση της ειδικής αφίσας, καθώς και στην επιτυχία της καρναβαλικής βιτρίνας και του παιχνιδιού του Κρυμμένου θησαυρού. Η καρναβαλική ατμόσφαιρα, οι εκδηλώσεις καθώς και το κλίμα που εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε θα βοηθήσουν την ψυχολογία των καταναλωτών και την αγοραστική διάθεση. Για την συμμετοχή σας στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, δηλώστε συμμετοχή στο τηλ: 2610 273 257/ Email: eesp@otenet.gr"

Δεν υπάρχουν σχόλια: