ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Το 67ο Δημοτικό Σχολείο συνεχίζει... απτόητο



Φωτογραφία αρχείου.


Πραγματοποιεί αύριο Σάββατο τον αποκριάτικο χορό του και παράλληλα διεκδικεί το δικαίωμα να λειτουργεί στον ιδιόκτητο χώρο του

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου πραγματοποιεί τον αποκριάτικο χορό του, για μία ακόμη φορά και διεκδικεί ΦΕΚ για τη συνέχιση της λειτουργίας του!
Ο λόγος για τo 67o Δημοτικό Σχολείο Ζαρουχλεΐκων Πατρών, το σχολείο που στις τάξεις του, οι οποίες λειτουργούν στον ιδιόκτητο χώρο του, έχει από καιρού αρκετού, εντάξει παιδιά με ιδιαιτερότητες αναγκών, όπως με παραβατική συμπεριφορά, με αυτισμό, με καταγωγή ρομά κ.α., το οποίο στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, πραγματοποιεί για άλλη μία φορά  την αποκριάτική του εκδήλωση.
Αύριο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις έξι το απόγευμα, θα κάνει καρναβαλικό χορό στο καφέ Memories, επί της συμβολής των οδών Παντανάσσης 46 και Μαιζώνος.
Δεν σταματούμε τις εκδηλώσεις, που σχεδιάζουμε και με δεδομένη τη φτώχεια μας, ενδιαφερόμαστε να περνούν καλά τα παιδιά, λένε γονείς που δραστηριοποιούνται στην σχολική κοινότητα.
Η εκδήλωση είναι χωρίς προσκλήσεις και ανοιχτή, ιδιαίτερα προς τους θεσμικούς παράγοντες, που θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο που συντελείται στο 67ο Δημοτικό Σχολείο, για το οποίο με καλά λόγια εισηγήθηκε προς το Υπ. Παιδείας πέρυσι ο Περιφερειακός Διευθυντής της Περιοχής.
Ωστόσο δεν λείπουν και οι... άσπονδοι φίλοι, που παραπληροφορούν τους υπευθύνους, τόσο σε Περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε Πρωτοβάθμιο.
Αυτό διαπιστώθηκε χθες, καθώς στη διαδικασία της συζήτησης, για τα σχολικά ζητήματα που πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειακό Διευθυντή με τα θεσμικά όργανα των Γονέων από πλευράς Νομού Αχαΐας, Δήμου Πατρέων και Δημοτικού Σχολείου, αφού έγινε αντιληπτό πως επικρατούσε η λανθασμένη εντύπωση πως στο 67ο Δημ. Σχολείο είναι εγγεγραμμένοι μόλις 40 μαθητές, αντί των υφισταμένων 67, χωρίς να ληφθεί υπόψη η δυναμική της εγγραφής, που θα μπορούσε να φθάσει στους 100 μαθητές, εάν δεν υπήρξαν το εμπόδιο της χωρητικότητας των προκάτ αιθουσών -14 ανά αίθουσα- και εάν δεν υπήρξε ανασφάλεια, όσον αφορά το μέλλον της ύπαρξης του Σχολείου.
Ανασφάλεια, που θα μπορούσε να αρθεί, με την έκδοση ενός νέου ΦΕΚ, το οποίο θα καθιστούσε ρηττή την συνέχιση της λειτουργία του και στο επόμενο σχολικό έτος. 

ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΣΗΣ: 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: