ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Στήριξη του Πάπα στην Ελλάδα για το προσφυγικό

Μήνυμα στήριξης του Πάπα Φραγκίσκου προς την Ελλάδα για το προσφυγικό
 
«Ιδίως η Ελλάδα, προσφέρει γενναιόδωρη βοήθεια, αλλά χρειάζεται τη συνεργασία όλων των κρατών»
 
Μήνυμα αλληλεγγύης και στήριξης προς την Ελλάδα, όσον αφορά στο προσφυγικό, έστειλε ο Πάπας Φραγκίσκος, μιλώντας στους πιστούς που είχαν γεμίσει την πλατεία του Αγίου Πέτρου. 
 
Συγκεκριμένα, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας ανέφερε: 


«Στην προσευχή μου και στη δική σας είναι πάντα παρούσα η δραματική κατάσταση των προσφύγων, οι οποίοι προσπαθούν να απομακρυνθούν από πολέμους και άλλες απάνθρωπες καταστάσεις». 

«Ιδίως η Ελλάδα και οι άλλες χώρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προσφέρουν στους πρόσφυγες μια γενναιόδωρη βοήθεια, η οποία χρειάζεται τη συνεργασία όλων των κρατών. 

Μια ομαδική, ενιαία απάντηση μπορεί να είναι αποτελεσματική, για την ίση κατανομή των βαρών. Για τον λόγο αυτό πρέπει να θέσει ως στόχο, κανείς –χωρίς επιφυλάξεις και με αποφασιστικότητα– τις διαπραγματεύσεις», προσέθεσε ο Πάπας Φραγκίσκος. 

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας συμπλήρωσε αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Συγχρόνως, δέχθηκα με ελπίδα την είδηση της παύσης των εχθροπραξιών στη Συρία και καλώ όλους σας να προσευχηθείτε ώστε αυτή η ευκαιρία να μπορέσει να ανακουφίσει τον δοκιμαζόμενο λαό, διευκολύνοντας τις αναγκαίες ανθρωπιστικές βοήθειες. Και για να ανοίξει τον δρόμο στον διάλογο και στην τόσο επιθυμητή ειρήνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: