ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ανδρέα Αντωνόπουλος, του ΚΚΕ βωμολοχεί!




Το Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Πάτρας επιτίθεται με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου Ηλία Κυριακόπουλου!

Στο Istologio G. Mosxou έφθασε άρθρο του Ανδρέα Αντωνόπουλου,
Μέλους της Τομεακής Επιτροπής Πάτρας του ΚΚΕ, με το οποίο απαντά σε προσωπικό επίπεδο και με αήθεις χαρακτηρισμούς κατά του δημοσιογράφου, αρθρογράφου Ηλία Κυριακόπουλου του ραδιοσταθμού "Στο Κόκκινο" της Πάτρας.


Θα μπορούσαμε να δημοσιεύσουμε ολόκληρο το άρθρο του εν λόγω στελέχους του ΚΚΕ, που επιχειρεί, ατυχώς κατά την άποψη του διαχειριστή, να υπερασπιστεί την δημοτική αρχή, στην άποψή της για τα περί ανεργίας που κατέστησε ψήφισμα μίας έτσι κι αλλιώς πλειοψηφίας στο Δημ. Συμβούλιο, όπως και το τηλεοπτικό σώου της π. Κυριακής εντός του Δημοτικού Θεάτρου, για μετάβαση πεζή στην Αθήνα!

Πλην όμως σεβόμενος ο διαχειριστής την ίδια την αρθρογραφία δεν δημοσιεύει το παραληφθέν άρθρο, για τον λόγο, ότι βρίθει ανακριβειών, βωμολοχίας και προσωπικής επίθεσης.

Ωστόσο, κατά παράβαση της θέσης του Istologiou να μην δημοσιοποιεί τέτοια άρθρα, για σήμερα μόνον δημοσιεύει αποσπάσματα του άρθρου.

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων το στέλεχος του ΚΚΕ, μπερδεύοντας τον Δήμο Πατρέων με το κόμμα:

"Με μια ακόμα ανάρτησή της η ηλεκτρονική σελίδα «Στο κόκκινο», του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει την αποκρουστική πολιτική χυδαιολογία κατά της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας και του ΚΚΕ.
Λοιδορεί τις δίκαιες διεκδικήσεις του Εργατικού Κινήματος και των αιτημάτων των ανέργων για την προστασία τους. Γιατί αυτές ακριβώς τις διεκδικήσεις και την αγωνία των ανέργων και των οικογενειών τους, αποτυπώνει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου".

Και παρακάτω:

"Αποκαλύπτεται έτσι, τίνος συμφέροντα εξυπηρετεί το συγκεκριμένο μέσο ενημέρωσης, που καταγγέλλει την Δημοτική Αρχή για τη μη στήριξη της επιχειρηματικότητας και των ιδιωτικών επενδύσεων.
Γιατί δεν παραδίδει το θαλάσσιο μέτωπο, την σημαία της πόλης, όπως την αποκαλεί, στους επιχειρηματίες".

Και τέλος:

"Οι πρωτοβουλίες της αγωνιστικής συσπείρωσης και διεκδίκησης άμεσων μέτρων ανακούφισης των ανέργων από τη Δημοτική Αρχή, δίνουν δύναμη και κουράγιο σε κάθε λαϊκή οικογένεια που  ζει με το δράμα της ανεργίας και της φτώχειας. Αποτελεί κάλεσμα αγώνα για κάθε εργάτη, για κάθε λαϊκό άνθρωπο, για τους άνεργους που δεν αντέχουν άλλο.

Για την Δημοτική Αρχή αποτελεί χρέος να σταθεί δίπλα στο πιο χτυπημένο, το πιο απομονωμένο, το πιο εξαθλιωμένο τμήμα της εργατικής τάξης.

Πρέπει με νύχια και με δόντια με όλες τις μορφές πάλης να προβληθεί και να διεκδικηθεί το να μπει ένα τέρμα στην εξαθλίωση.

Στο ειλικρινές και αγωνιώδες ερώτημα των ανέργων: Τι να κάνουμε;, απαντάμε όπως προστάζει ο ποιητής: Δεν δίνω λέξεις παρηγόριας, δίνω μαχαίρι σ' ολουνούς, καθώς το μπήγω μες το χώμα γίνεται φως, γίνεται νους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: