ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

''Ο ΔΟΛ υπήρχε πριν από τον παππού του Τσίπρα κ. Βάκη"





«Το Βήμα και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός αυτός ήταν πολύ πριν γεννηθεί και ο πατέρας και ο παππούς του Τσίπρα και ο δικός μου και δεν είναι τόσο εύκολα να λέτε ότι αυτό το πράγμα και τι είναι αυτοί κτλ. Ελέγχονται όλοι, υπάρχει μια δικαστική διερεύνηση, αλλά δεν χρειάζονται απειλές ούτε από τη μια, ούτε από την άλλη πλευρά».


Αδιευκρίνιστο τι ενόχλησε πιο πολύ  το πάνελ στην πρωινή εκπομπή του Mega, η  χθεσινή αναφορά από την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, στην ποινική δίωξη του κ. Ψυχάρη, ή η λίστα Μπόργιανς.

«Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν εκβιασμοί σαλονιών και να βγαίνουν δημοσιεύματα από υπόδικους εκδότες που απειλούν την κυβέρνηση» είπε η κ. Βάκη αναφερόμενη στις απειλές του ΔΟΛ που εξαπέλυσε μετά την ποινική δίωξη για δάνεια 57 εκ. του Σ. Ψυχάρη, που χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς την κυβέρνηση «προσωρινή».

Ενώ όταν έθιξε το θέμα της λίστας Μπόργιανς δέχθηκε την επίθεση σύσσωμου του πάνελ με προεξάρχοντα  τον Γ. Κουτσούκο, ο οποίος παρενέβη με έντονο και επιθετικό τρόπο εναντίον της ταυτιζόμενος απόλυτα με την επίσημη απάντηση της Ν.Δ. που καλύπτει την κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, παρόλο που είναι γνωστό ότι δεν υπήρχε ταυτοποίηση των στοιχείων το 2012 αλλά υπήρχαν στοιχεία σύμφωνα με την επιστολή του κ. Μπόργιανς, που κατέθεσε ο πρωθυπουργός χθες στη Βουλή και όχι μόνο παροχή τεχνικής βοήθειας όπως ισχυρίζεται επίσημα η Ν.Δ. και ο πρόεδρος της, Κυρ. Μητσοτάκης.

Ερωτηματικά γεννά η στάση του καθώς την ίδια ώρα βουλευτές της Ν.Δ. όπως ο κ. Σαλμάς ζητούν εξηγήσεις από την τότε κυβέρνηση ή όπως ο πρώην ΠΑΣΟΚ κ. Γρηγοράκος βλέπει ότι υπάρχει θέμα.

Η συνέχεια στο πάνελ ήταν αναμενόμενη, μπροστά στο αδιέξοδο που βρίσκονται, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει αποφασισμένη να ξηλώσει το πουλόβερ της διαπλοκής «κλωστή, κλωστή» δημοσιογράφοι και βουλευτές της αντιπολίτευσης (πλην ΚΚΕ) αντεπιτίθενται μιλώντας για στοχοποίηση και φίμωση τους.

«Είπα εγώ κάποια απειλή; Στοχοποίησα εγώ κάποια εφημερίδα; Το στοιχείο της αθωότητας το σέβομαι πολύ περισσότερο. Το μόνο που είπα είναι ότι υπάρχουν υπόδικοι, οι οποίοι δεν μπορούν να απειλούν την κυβέρνηση να τη ρίξουν» αντέτεινε η κ. Βάκη.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Πέταξαν την μπάλα, σε ένα πιο προσφιλές για αυτούς θέμα, αυτό της βίας και των προπηλακισμών εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Με τέτοια προβολή που τυγχάνουν καθημερινά από τα μεγάλα κανάλια ενισχύουν απόλυτα την χθεσινή παρέμβαση του κ. Βούτση στη Βουλή, ότι ο λόγος των καναλιών έχει μια ποιοτική διαφορά σε σχέση με το παρελθόν, καθώς είναι όχι αποτρεπτικός πλέον, αλλά προτρεπτικός σε τέτοια περιστατικά.

"Δεν φταίει ο Μιχελογιαννάκης και φταίω εγώ που το δείχνω; Έτσι μας στοχοποιείται όλους" ενδεικτικό το σχόλιο του δημοσιογράφου.

Μπρέγιαννη Κατερίνα-avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: