ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός εργάτης στο μεταλλείο της "Ελληνικός Χρυσός"

Νεκρός εργάτης της Ελληνικής Χρυσός στη Χαλκιδική
Υπό διερεύνηση είναι τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στο μεταλλείο «Μαύρες Πέτρες», της «Ελληνικής Χρυσός», στο Στρατώνι Χαλκιδικής, με την Επιθεώρηση Μεταλλείων Β. Ελλάδας να έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης.

Νεκρός είναι ένας 52χρονος γομωτής - πυροδότης, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρία, είχε 20ετή και πλέον εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο. 

Η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» ανακοίνωσε ότι, συνεργάζεται με τις αρμόδιες Αρχές, «για την πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό».

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικός Χρυσός» Eduardo Mοura και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος εξέφρασαν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Επίσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του 52χρονου εργαζόμενου.

«Η υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων, στις δραστηριότητες του πεδίου ευθύνης του, είναι μία από τις ύψιστες προτεραιότητες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, που αποδίδει μεγάλη σημασία στο έργο των αρμόδιων ελεγκτικών υπηρεσιών», τονίζει ο Υπουργός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: