ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τους έζωσαν οι κεραίες του καρκίνου στα Ζαρουχλέικα

Πάτρα: Κινητοποίηση κατοίκων στα Ζαρουχλέικα κατά κεραίας κινητής τηλεφωνίας Την 1η Μαρτίου
Στην κορυφή η κεραία του καρκίνου. Σε απόσταση 100μ. υπάρχει ένα νηπιαγωγείο, σε απόσταση 170μ. υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο και σε απόσταση 250μ. υπάρχει κι άλλο δημοτικό σχολείο!
Μας καλούνε όλους να συμπαρασταθούμε στον αγώνα για την απομάκρυνση της κεραίας, την Τρίτη 1 Μαρτίου, στις 5 μμ, στην οδό Θουκυδίδου 72!

Κι άλλη κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Ζαρουχλέικα. Η αδιαφορία των αρμοδίων οδηγεί τους κατοίκους σε εγκλωβισμό ανάμεσα σε ραδιενεργά σήματα και τα παιδιά τους να δέχονται τα ρέντγκεν ανύποπτα.  Διαμαρτυρόμενοι οι κάτοικοι για την κρυμμένη κεραία,  που θεωρούν ότι έχει τοποθετηθεί στην οδό Θουκιδίδου, πραγματοποιούν την Τρίτη 1η Μαρτίου συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαω αναφέρουν τα εξής:

"Την Τετάρτη (24/2/2016) το πρωί, στην οδό Θουκυδίδου στα Ζαρουχλέικα, είδαμε ξαφνικά να έχει "φυτρώσει" μια κεραία κινητής τηλεφωνίας! Η κεραία είναι, όπως όλες οι ύπουλες κεραίες αυτού του τύπου, κλεισμένη σε άσπρο κουτάκι και καμουφλαρισμένη κατά τον καλύτερο τρόπο... Οι εργάτες που την έστησαν δούλεψαν τη νύχτα με φακό και στις ερωτήσεις των περίοικων, τόσο οι εργάτες, όσο και οι ιδιοκτήτες της οικίας όπου εγκαταστάθηκε η κεραία, απάντησαν με διάφορα ψέματα.
 
Δυστυχώς, το καμουφλάζ της κεραίας δεν μπορεί να καμουφλάρει και τη σύνδεσή της με τον καρκίνο... Είναι πια εντελώς αποδεκτό από την επιστημονική κοινότητα ότι η επίδραση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας συσχετίζεται με διάφορους τύπους καρκίνου, κυρίως στις πιο ευάλωτες ηλικιακές ομάδες. Η ΕΕΤΤ –που είναι η αρμόδια να δώσει την τελική άδεια- δεν το έχει ακούσει αυτό; Σε απόσταση 100μ. υπάρχει ένα νηπιαγωγείο, σε απόσταση 170μ. υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο και σε απόσταση 250μ. υπάρχει κι άλλο δημοτικό σχολείο! Δεν γνωρίζει καμία αρχή, που δίνει την άδεια εγκατάστασης της κεραίας, ότι η γειτονιά αυτή είναι πυκνοκατοικημένη, με νεαρές οικογένειες και μάλιστα χωρίς ανοιχτούς χώρους;

Η ανευθυνότητα των ιδιωτών, που μπροστά στη μηνιαία είσπραξη χρημάτων δεν υπολογίζουν τη ζωή των συνανθρώπων τους και η ανευθυνότητα των αρχών να δίνουν άδειες ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Ας μιλήσουν οι πολίτες!

Σας καλούμε όλους να συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας για την απομάκρυνση της κεραίας, την Τρίτη 1 Μαρτίου, στις 17:00, στην οδό Θουκυδίδου 72".

Δεν υπάρχουν σχόλια: