ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Υπόψιν Γιαννόπουλου το ζήτημα του 67ου Δημ. Σχολείου


Το 67ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, που έγινε αντικείμενο απόρριψης και από τους δύο βαθμούς Αυτοδιοίκησης, με την συνεργία του συνταξιοδοτηθέντος πια Περιφ. Διευθυντή Εκπαίδευσης.


Συνάντηση φορέων της σχολικής κοινότητας στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης


Συνάντηση των Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Νομού Αχαΐας, της Ένωση  Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Πατρέων και της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του 67ου Δημ. Σχολείου Ζαρουχλεΐκων Πατρών, με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος  Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα με αντικείμενο προβλήματα σχολείων της περιφέρειας.
Περισσότερες πληροφορίες δεν μας παρέχει, περί του τι ακριβώς συζητήθηκε, το ενημερωτικό δελτίο που εξεδόθη από τους παραπάνω φορείς, πλην όμως είναι κατατοπιστικό περί του καθεστώτος των «περιορισμένων χρονικών ορίων  από την πλευρά του κ.  Γιαννόπουλου» και ωσαύτως εκφράζεται δυσαρέσκεια εκ μέρους των, που αφήνει περιθώρια ευρείας ερμηνείας, ως προς το πρακτέο στο μέλλον.
Στο ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται αναλυτικότερα τα παρακάτω:
«Σήμερα 25/02/2016 και ώρα  10.30 πμ  πραγματοποιήθηκε η προ εβδομάδος προγραμματισμένη συνάντηση της, Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων Νομού Αχαΐας, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων και του Δ.Σ του 67 δημοτικού σχολείου Πατρών με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος  Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο .
Η συνάντηση  πραγματοποιήθηκε υπό  το καθεστώς  των περιορισμένων χρονικών ορίων  από την πλευρά του κ.  Γιαννόπουλου παρόλη  την σοβαρότητα των θεμάτων.  (Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού –Δήμου Ερυμάνθου, Συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων στο Δήμο της Πάτρας , Συνέχιση λειτουργίας 67ου  δημοτικού Σχολείου  Πατρών).
Θεωρούμε ότι τα θεσμικά όργανα των Γονέων είθισται να τυγχάνουν της δέουσας προσοχής  και αντιμετώπισης από τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας ,διότι η Παιδεία είναι μία λειτουργία ζωντανή ,υψηλή ,απαιτητική και ευαίσθητη και αναζητά την προσπάθεια όλων μας για να καρποφορήσει .
Η πάγια θέση του Γονεϊκού  κινήματος είναι η διεκδίκηση της αναβάθμισης  της Παιδείας με γνώμονα   πάντα  και μόνο το συμφέρων των παιδιών μας».
Ακολουθούν τα ονόματα των παρευρεθέντων  στη συνάντηση εκ μέρους των φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: