ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Κι όμως επί 6 χρόνια δεν αντέδρασε το ΑΕΙ Πατρών!


"Σήμερα που με πολύ κόπο κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε 500 θέσεις (και άλλες 500 το φθινόπωρο) όλοι θυμήθηκαν τα ΑΕΙ", λέει η αν. Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας ¨Πελοπόννησος" Πατρών.



Απάντηση «Αχαιής» Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πελοπόννησος»


Από την αν. υπουργό Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, εδόθη απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος" Πατρών, που αναφέρονταν σε κατανομή θέσεων στα ΑΕΙ της χώρας και έμεμφε την Υπουργό για μεροληπτική συμπεριφορά, λόγω εντοπιότητας!
Στην απάντηση της "Αχαιής" Σίας Αναγνωστοπούλου αναφέρονται τα παρακάτω:
«Εντυπωσιακή είναι η αντίδραση του Πανεπιστημίου Πατρών στην κατανομή των θέσεων μελών ΔΕΠ.
Ενώ επί 6 χρόνια δεν αντέδρασε το Πανεπιστήμιο, ούτε κανείς άλλος, στο γεγονός ότι δεν δόθηκε ούτε μία θέση σε κανένα ΑΕΙ της επικράτειας, σήμερα που με πολύ κόπο κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε 500 θέσεις (και άλλες 500 το φθινόπωρο) όλοι θυμήθηκαν τα ΑΕΙ.
Όσο για τον αριθμό των θέσεων, μάλλον βιάστηκε η αρθρογράφος να βγάλει συμπεράσματα αφού ύστερα από τη δεύτερη κατανομή, τα δεδομένα είναι διαφορετικά και τα αποτελέσματα της κάλυψης των θέσεων των μελών ΔΕΠ θα αναρτηθούν στη Διαύγεια άμεσα.
Σε κάθε περίπτωση η κατανομή δεν γίνεται με το κριτήριο της εντοπιότητας του κάθε υπουργού, αλλά με κριτήρια λειτουργίας των Ιδρυμάτων.
Η μη χορήγηση θέσεων επί 6 χρόνια που επέφερε τη δραματική υποστελέχωση των ΑΕΙ, δεν μπορεί να επιλυθεί αυτομάτως με τις πρώτες 500 θέσεις μετά από τόσα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: