ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Οι Ισλαμιστές ανέλαβαν την ευθύνη για την Μουκνταντίγια


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στη Μουκνταντίγια του Ιράκ
Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας στην οποία σκοτώθηκαν 27 άνθρωποι στο ανατολικό Ιράκ, σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του SITE, της οργάνωσης που παρακολουθεί τη δράση των ισλαμιστικών ομάδων στο διαδίκτυο. Η επίθεση σημειώθηκε στην πόλη Μουκνταντίγια, στην κηδεία ενός συγγενή ενός αρχηγού μιας τοπικής οργάνωσης σιιτών πολιτοφυλάκων.



Σαουδική Αραβία: Συζητούν στις Βρυξέλλες χερσαία εισβολή στη Συρία


Οι υπουργοί Άμυνας των χωρών που συμμετέχουν στο διεθνή συνασπισμό, υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, που πολεμά τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους συζήτησαν πριν δύο εβδομάδες στις Βρυξέλλες την πιθανότητα διεξαγωγής χερσαίας εισβολής σε συριακό έδαφος, χωρίς όμως να έχουν λάβει κάποια απόφαση, αποκάλυψε στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ο ταξίαρχος Άχμεντ Ασέρι, βοηθός του υπουργού Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας.

"Συζητήθηκε πριν δύο εβδομάδες στις Βρυξέλλες", δήλωσε ο Ασέρι σε τηλεφωνική συνέντευξη από το Ριάντ. "Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολιτικό επίπεδο, αλλά δεν συζητήθηκε ως στρατιωτική αποστολή", τόνισε.

"Μόλις αυτή οργανωθεί και αποφασισθούν πόσα στρατεύματα και το πως θα σταλούν και σε ποιες περιοχές, θα συμμετάσχουμε σε αυτήν", επισήμανε. "Χρειάζεται να συζητήσουμε εκτεταμένα σε στρατιωτικό επίπεδο με στρατιωτικούς ειδικούς για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε σχέδιο", συμπλήρωσε.

Ο Ασέρι παράλληλα σημείωσε πως το βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας είναι τώρα έτοιμο να πλήξει το Ισλαμικό Κράτος από την αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ στα νότια της Τουρκίας, όπου τέσσερα πολεμικά αεροσκάφη της Σαουδικής Αραβίας έφτασαν την περασμένη εβδομάδα. Όπως εξήγησε, τα αεροσκάφη δεν έχουν λάβει μέρος σε καμία επίθεση μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: