ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Η σύμβουλος γνωρίζει για την κεραία, ο Πελετίδης όχι;


"Η ΕΕΤΤ –που είναι η αρμόδια να δώσει την τελική άδεια- δεν το έχει ακούσει αυτό; Σε απόσταση 100μ. υπάρχει ένα νηπιαγωγείο, σε απόσταση 170μ. υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο και σε απόσταση 250μ. υπάρχει κι άλλο δημοτικό σχολείο"! Ο Δήμος Πατρέων τι λέει;


Εγκαταστάθηκε δίπλα από την οικία διαμονής της, αλλά φαίνεται πως δεν ενημέρωσε τον Δήμαρχο Πατρέων!


Επί πολλών και διαφόρων έχει άποψη και δικαίως ο δήμαρχος Πατρέων. Πρώτος πολίτης της Πάτρας είναι και φυσικό δείχνει να γνωρίζει τα πάντα γύρω από  και για την πόλη του.
Τα γνωρίζει όλα όμως; Επί παραδείγματι είναι γνώστης ότι περιφερειακή σύμβουλος της παράταξής του, στο Νότιο Διαμέρισμα, όπου και η πολύπαθη συνοικία Ζαρουχλεΐκων, ενώ βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη 24-2-2016, προ εγκαταστάσεως καυστήρα Πέλετ, τελικά απεδείχθη πως πρόκειται για κεραία κινητής τηλεφωνίας, η οποία έχει ξεσηκώσει του περιοίκους, καθώς είναι η πέμπτη κεραία που εγκαθίσταται στην συνοικία.
Και το πιο σημαντικό: Αυτή η προβληματική κεραία εγκαταστάθηκε στην οδό Θουκυδίδου 72, δίπλα στην οικία διαμονής της διαμερισματικής συμβούλου του Κώστα Πελετίδη, αλλά ουδεμία αντίδραση παρετηρήθη από την περασμένη Τετάρτη που να δείχνει ότι ο Δήμος Πατρέων έχει γνώση του θέματος και πρόκειται να ασκήσει το δικαίωμα προστασίας της υγείας των κατοίκων, ιδιαίτερα καθώς αυτή η καρκινογόνος κεραία βρίσκεται κοντά, στην εμβέλεια, δύο δημοτικών σχολείων και ενός νηπιαγωγειου.
Οι δε κάτοικοι αύριο Τρίτη 1 Μαρτίου, το απόγευμα στις 5, αναμένεται να συγκεντρωθούν διαμαρτυρόμενοι προ της κεραίας, για το γεγονός πως άλλοι ζητούν να ξεπεράσουν την οικονομική κρίση τους εις βάρος της υγείας των συμπολιτών τους και άλλοι την υπερασπίζονται την υγεία τους δίνοντας προτεραιότητα ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά της σχολικής ηλικίας.   
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται:
"Η ΕΕΤΤ –που είναι η αρμόδια να δώσει την τελική άδεια- δεν το έχει ακούσει αυτό; Σε απόσταση 100μ. υπάρχει ένα νηπιαγωγείο, σε απόσταση 170μ. υπάρχει ένα δημοτικό σχολείο και σε απόσταση 250μ. υπάρχει κι άλλο δημοτικό σχολείο! Δεν γνωρίζει καμία αρχή, που δίνει την άδεια εγκατάστασης της κεραίας, ότι η γειτονιά αυτή είναι πυκνοκατοικημένη, με νεαρές οικογένειες και μάλιστα χωρίς ανοιχτούς χώρους;

Η ανευθυνότητα των ιδιωτών, που μπροστά στη μηνιαία είσπραξη χρημάτων δεν υπολογίζουν τη ζωή των συνανθρώπων τους και η ανευθυνότητα των αρχών να δίνουν άδειες ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Ας μιλήσουν οι πολίτες".
Και ο Δήμος φυσικά, τώρα που το διαβάζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: