ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Σε νέα γραφεία, από Δευτέρα, ο ΣΥΡΙΖΑ Πάτρας


Η ώρα της ανάπαυσης, μετά τον εξωραϊσμό των ορόφων του ΣΥΡΙΖΑ. Αριστερά ο Μανώλης Κίτσος που επικεφαλής ομάδας επιμελήθηκε το... ρετούς των εκτεταμένων επιφανειών και δεξιά ο Αποστόλης Σταθόπουλος, υπεύθυνος των ορόφων.



Θα στεγάζεται σε τρεις ορόφους πολυκατοικίας επί της συμβολής των οδών Δημ. Γούναρη και Αλ. Υψηλάντου


Στιγμιότυπο αππο την μετακόμιση.
Νέα αρχή στην εγκατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα, μετά από τριετή φιλοξενία στην οδό Κορίνθου. Από χθες με την βοήθεια φιλότιμων συντρόφων, που βοήθησαν στην μετακόμιση, τα γραφεία εγκαταστάθηκαν, σε τρεις ορόφους, στην πολυκατοικία της συμβολής των οδών Δ. Γούναρη και Αλ. Υψηλάντου και από αύριο 29 Φεβρουαρίου 2016, θα αρχίσει η λειτουργία τους, με έναρξη πρώτης συνέλευσης, την Τετάρτη το απόγευμα, της οργάνωσης μελών του Ανατολικού διαμερίσματος.

Τα γραφεία που νωρίτερα στέγαζαν δημόσια υπηρεσία η οποία μετακόμισε, δέχτηκαν τις ιδιαίτερες φροντίδες αναμόρφωσης και βαψίματος επί δύο εβδομάδες. Και πλέον με το ίδιο ύψος ενοικίου που καταβάλλονταν για τον όροφο της οδού Κορίνθου, τώρα θα στεγαστούν οι δραστηριότητες της ΝΕ, των τριών βουλευτών, της Νεολαίας και της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη, που μέχρι πρότινος στεγάζονταν σε ξεχωριστό κτίριο.

Συμπαθητική γωνιά των νέων γραφείων.
Στην ανακοίνωση της Ν.Ε. Αχαΐας, για το θέμα αυτό, αναφέρονται τα παρακάτω:  

"Σύντροφοι-ισσες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από τρία και πλέον χρόνια στο φιλόξενο χώρο στον 1ο όροφο της οδού Κορίνθου 313-315, μετά από άπειρες συσκέψεις, συνελεύσεις, συναντήσεις, συζητήσεις, αγωνίες, χαρές και πίκρες, αλλαγές και ανατροπές που μας φιλοξένησε από τον Οκτώβριο του 2012 μέχρι και σήμερα, μετακομίσαμε. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου το απόγευμα, ολοκληρώθηκε η μετακόμιση των γραφείων μας σε νέο χώρο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αλεξάνδρου Υψηλάντη, επί της Αλεξάνδρου Υψηλάντη και στον αριθμό 216 είναι η είσοδος. 

Τα γραφεία της Γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής και των τριών βουλευτών μας (Σίας Αναγνωστοπούλου, Κώστα Σπαρτινού και Ανδρέα Ριζούλη) θα στεγάζονται στον 6ο όροφο της πολυκατοικίας. Στον 5ο όροφο βρίσκονται δύο μεγάλες αίθουσες εκδηλώσεων - συσκέψεων της Νομαρχιακής Επιτροπής ενώ στον 4ο όροφο θα στεγαστούν η αυτοδιοικητική παράταξη ΡΑΠ - Πάτρα, Ανθρώπινη Πόλη και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Σύντροφοι-ισσες θα σας περιμένουμε από τη Δευτέρα το πρωί στα νέα μας γραφεία, στο νέο χώρο της οργάνωσης μας, του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας  που θέλουμε πραγματικά να αποτελέσει έναν χώρο παραγωγής πολιτικής στην περιοχή μας". 

Αποστόλης Σταθόπουλος σε ρόλο καλλιγράφου, με την ρήση του Μαγιακόφσκι ανολοκλήρωτη! Και η συνέχεια: "...σκέτο αν δεν πάρουμε μέτρα εμείς".



Δεν υπάρχουν σχόλια: