ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Στρατόπεδα-φυλακές για πρόσφυγες

Ανακάλυψε τους υπαίτιους του προσφυγικού ζητήματος ο Κυριακούλης και σπεύδει να προτείνει τη λήψη μέτρων του αλήστου μνήμης Δένδια και άλλων αστέρων, που έφθασαν μέχρι την πυρπόληση του καταυλισμού των Αφγανών μεταναστών το 2010 στην Πάτρα, την ώρα που κοιμούνταν εκεί άνθρωποι!

Δείτε τι ανέβασε στο twitter ο αρχηγός της ΝΔ, που αντιγράφει τον προκάτοχό του, αποτυχημένο Σαμαρά



Αμετανόητος στην ίδια σκληρή γραμμή του προκατόχου του Α. Σαμαρά, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, εισηγείται μεταξύ άλλων, ως μέτρα αντιμετώπισης του προσφυγικού, την δημιουργία κλειστού τύπου φυλασσόμενων χώρων, κάτι δηλαδή παρόμοιο με τα στρατόπεδα τύπου Καλογρέζας, Κορίνθου κ.α..

Είναι προφανές ότι η νεο-φιλελεύθερη ατζέντα σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο, συνδυάζεται με μέτρα καταστολής που συχνά πλήττουν στοιχειώδεις ατομικές ελευθερίες των πολιτών β΄κατηγορίας, στην οποία κατατάσσονται οι πρόσφυγες και οι μετανάστες.

Μαζί με περιορισμό της «ασύδοτης μετακίνησης», όπως αναφέρει στο λογαριασμό του στα social media o πρόεδρος της ΝΔ προτείνει επίσης και …τηλεοπτικές καμπάνιες ενημέρωσης σε «παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα.

Να το διάγραμμα- παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο προσφυγικό, όπως το ανέβασε στο twitter:



Προφανώς ο πρόεδρος της ΝΔ νοσταλγεί τις μέρες των παράνομων εγκλεισμών επί μήνες σε κρατητήρια αστυνομικών τμημάτων και κλειστά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: