ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Κουρουμπλής: Το Προσφυγικό σύντομα διαχειρίσιμο

 
Τη συνδρομή της τοπικής αυτοδιοίκησης στην αντιμετώπιση του προσφυγικού προβλήματος, ζήτησε η κυβέρνηση σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.


Οι κυβερνητικοί παράγοντες, με επικεφαλής τον υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή, ζήτησαν, συγκεκριμένα, από τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΟΤΑ, να γνωστοποιήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες τους χώρους που διαθέτουν στα διοικητικά όριά τους και που προσφέρονται για τη φιλοξενία προσφύγων, όπως κάμπινγκ, αθλητικές εγκαταστάσεις, κατασκηνώσεις, συνεδριακά κέντρα, εγκαταλειμμένα στρατόπεδα και εργοστάσια κ.λπ. Κατά προτίμηση οι χώροι αυτοί θα πρέπει να βρίσκονται πλησίον της εθνικής οδού Αθηνών - Ειδομένης.

Αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία επιτροπής που θα διαχειριστεί το προσφυγικό και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Αστυνομία, το Λιμενικό, τον Στρατό, την Υγεία και Πρόνοια και την Πολιτική Προστασία.

Σε δηλώσεις τους μετά τη σύσκεψη ο κ. Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί λέγοντας ότι σύντομα η κατάσταση θα είναι διαχειρίσιμη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

Πατούλης: Οι Δήμοι έτοιμοι για δράση στο προσφυγικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: