ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τύχη αγαθή, Αχαΐα και Πάτρα πορεύονται στους αιώνες!




«Τύχη αγαθή, η Αχαΐα και η Πάτρα πορεύονται ανά τους αιώνες υπό την σκέπη και την ευλογία του Αγίου Ανδρέου, του Πρωτοκλήτου των Αποστόλων. Από αυτόν εδώ τον Τόπο, όπου άθλησε και μαρτύρησε υπέρ Χριστού, το κήρυγμα του Αγίου Ανδρέου αναβλύζει πάντα, και κυρίως στις μέρες μας, επίκαιρο για την Ελλάδα μας και τον Λαό μας αλλά και για ολόκληρη την Χριστιανοσύνη: Αγάπη στον Συνάνθρωπο, Αλληλεγγύη, Κοινωνική Δικαιοσύνη».

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε από την Πάτρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Ανδρέα. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου φιλοξενείται επίκαιρη έκθεση για τον Πρωτόκλητο.



Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Αχαιή αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.
Παρέστησαν επίσης οι οι υποψήφιοι πρόεδροι της ΝΔ Απόστολος Τζιτζικώστας και Αδωνις Γεωργιάδης, ενώ στην Αχαϊκή πρωτεύουσα βρέθηκε και η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φωφη Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: