ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Πάτρα: "Ουδείς κίνδυνος για το Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας"

Πάτρα: "Κανένας κίνδυνος για το Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας"- Εκταμιεύτηκαν 1,2εκ. ευρώ «Δεν σταματάνε οι εργασίες», δηλώνει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ
 Εκταμιεύτηκαν 1,2 εκ. ευρώ -«Δεν σταματάνε οι εργασίες», δηλώνει ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Γιαννόπουλος 

Καθησυχαστικός για την πορεία υλοποίησης των εργασιών στο πολυώροφο κτίριο του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας που παραμένει κλειστό από τον σεισμό του Ιουνίου του 2008, εμφανίστηκε μιλώντας το πρωί «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7» ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιώργος Γιαννόπουλος. 


Ο κ. Γιαννόπουλος, που βρίσκεται για το θέμα σε στενή επαφή με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την πρώην ΔΕΠΑΝΟΜ που είναι υπεύθυνοι για την εκτέλεση του έργου, εξήγησε ότι ήδη εκταμιεύτηκε ένα σημαντικό ποσό που φθάνει τα 1,2εκ. ευρώ. Το ποσό αυτό, που αφορά τον ξενοδοχειακό και άλλο εξοπλισμό του κτιρίου, θα είναι στη διάθεση του αναδόχου μετά τις τυπικές υπογραφές που απομένουν.

«Το ποσό αυτό έπρεπε να έχει εκταμιευθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα απένταξης του έργου. Γνωρίζουμε ότι το συνολικό ποσό που απαιτείται για την ολοκλήρωση του έργου αγγίζει τα 3,5εκ. όμως δεν ήταν αναγκαίο, σε αυτή την φάση, εκταμιευθεί στο σύνολό του. Τα υπόλοιπα χρήματα μπορούν να γίνουν «γέφυρα» μέσα στο 2016», επισήμανε ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7». 

Η παρέμβασή του ήρθε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο στην οποία εκφράζονταν φόβοι για νέο σταμάτημα των εργασιών και απώλεια του έργου. Βέβαια ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ παραδέχθηκε ότι δημιουργούνται, κατά καιρούς προβλήματα με την χρηματοδότηση όπως τον περασμένο Αύγουστο οπότε και είχαν σταματήσει για λίγο οι εργασίες, όμως στην παρούσα φάση ήταν ξεκάθαρος ότι τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται.

Θάνος Χριστακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια: