ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Έχασε επεισόδια κι απώλεσε τη συνέχεια, βοηθείστε την...


Υπό τον φόβο της στράτευσης κατατρύχεται η... αστράτευτη Κατερίνα Γεροπαναγιώτη  «Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας ΚΚΕ»


Σχόλιο της Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων και ως αυτοτιτλοφορείται «Μέλους της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας ΚΚΕ» για τα περί στράτευσης γυναικών!


Φαίνεται πως η Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων και ως αυτοτιτλοφορείται «Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας ΚΚΕ» έχει χάσει επεισόδια, όπως συνήθως γίνεται, τους τελευταίους έντεκα μήνες σε αυτό το κόμμα, από την ανάληψη της κυβέρνησης εκ μέρους της Αριστεράς σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛΛ.

Προφανώς, αποστρεφόμενη το σύνδρομο της στράτευσης  (μην γελάτε, δεν είναι στρατευμένη στο ΚΚΕ) και με αφορμή την προσωπική άποψη (εξοβελιστέα στο ΚΚΕ ως γνωστόν) του υπ. Άμυνας Πάνου Καμμένου περί στράτευσης των γυναικών στο στις Ένοπλες Δυνάμεις, κάτι που γίνεται ήδη, αλλά επί επαγγελματική πληρωμή, καταφέρεται εναντίον της κυβέρνησης συνολικά.

Τώρα θα ρωτήσετε, που κολλάει ότι έχασε επεισόδια; Μα στο ότι αυτή η άποψη Καμμένου, δεν είναι τίποτε άλλο παρά προσωπική άποψη. Και τούο τεκμαίρεται από το γεγονός ότι δηλώθηκε επισήμως και ολογράφως από Κυβέρνηση και κόμμα.

Κι ωστόσο μη έχοντας υπόψη τα παραπάνω (ή μήπως τα έχει αλλά κάνει τον… Κινέζο;) η Κ. Γεροπαναγιώτη «Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας ΚΚΕ» και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πατρέων, αποστέλλει στα ΜΜΕ το σχόλιο που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά ευτυχώς, της έκοψε το… νιονιό  και χρησιμοποίησε ιδιωτικό email για την αποστολή του! Πάλι καλά.

Διαβάστε εν συντομία τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης:

Μαξίμου: Προσωπικές απόψεις τα περί στράτευσης
Ως "προσωπικές απόψεις του Π. Καμμένου, οι οποίες δεν αποτελούν σχεδιασμό της κυβέρνησης", χαρακτηρίζουν πηγές του Μαξίμου τις θέσεις που εξέφρασε ο υπουργός Άμυνας για στράτευση των γυναικών και ίδρυση στρατιωτικών λυκείων.
Αντίθετος και ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας
Την αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην στράτευση των γυναικών, όσο και στα στρατιωτικά λύκεια εξέφρασε και  ο γραμματέας του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξή του χθες στον ΣΚΑΙ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Σωκρ. Φάμελλος
Σαφείς αποστάσεις από τα σχέδια του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου για υποχρεωτική στράτευση γυναικών που διεκδικούν θέση στα Σώματα Ασφαλείας πήρε και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Και ο Υπουργός Παιδειάς αντίθετος

Απάντηση στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης για τα στρατιωτικά λύκεια. Ο υπουργός, ερωτώμενος από δημοσιογράφο σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, απάντησε χθες ότι «δεν υπάρχει κάποια σκέψη στη κυβέρνηση για το θέμα αυτό ούτε κάποια συζήτηση».

Όμως η κυρία που έχασε τα επεισόδια αυτά, επιμένει. Διαβάστε:

Το σχόλιο της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων

«ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα σε Κυριακάτικη εφημερίδα, ο υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Π. Καμμένος, με πρόσχημα το ότι “ήρθε η ώρα να ξεπεράσουμε ταμπού και αγκυλώσεις του παρελθόντος” και αφού αναφέρεται στην παρουσία των γυναικών στις Ένοπλες Δυνάμεις σήμερα, δηλώνει ότι “ήρθε η ώρα, λοιπόν, μετά από 30 χρόνια, να κάνουμε και το επόμενο βήμα! Να θεσπίσουμε την προαιρετική στράτευση των γυναικών”.

Συγκρίνοντας, μάλιστα, ανόμοια πράγματα και καταστάσεις, αναφέρει ότι:

Η στράτευση των γυναικών είναι συνυφασμένη με τους αγώνες και τις παραδόσεις της Αριστεράς και του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος και των απελευθερωτικών αγώνων”».

Κι ακόμη:

«Η καθιέρωση υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας για τις γυναίκες που επιθυμούν να προσληφθούν στα Σώματα Ασφαλείας (Πυροσβεστική, Λιμενικό, Αστυνομία), παρουσιάζεται εντελώς ψευδεπίγραφα σαν μέτρο ισότητας και “βάπτισμα του πυρός”».

Επίσης:

«Στο όνομα άλλωστε της “ισότητας των φύλων” έχουν καταργηθεί μέχρι σήμερα από τις αστικές κυβερνήσεις και μέσω των μνημονίων σειρά μέτρων  που είχε κατακτήσει το εργατικό κίνημα, όπως αυτό του χαμηλότερου ορίου συνταξιοδότησης κ.α.

Η περαιτέρω στρατιωτικοποίηση των Σωμάτων Ασφαλείας, μαζί με την προωθούμενη εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων σε αστυνομικά καθήκοντα, είναι εδώ και χρόνια κατεύθυνση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, η οποία προωθείται στην πράξη απ' όλες τις αστικές κυβερνήσεις, εντάσσονται στα προληπτικά μέτρα του κεφαλαίου ενάντια στον “εχθρό λαό”.

Η νέα γυναίκα, η άνεργη, η συνταξιούχος, η γυναίκα της εργατικής λαϊκής οικογένειας ένα καθήκον έχει. Να στρατευτεί στον αγώνα, να αντιπαλέψει παλιές και νέες αντιδραστικές θεωρίες που στο όνομα της ισότητας ισοπεδώνουν τη ζωή και τα δικαιώματά της».

Κυρία Γεροπαναγιώτη, προς ενημέρωσή σας ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: