ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Μαντάς: Η κυβέρνηση προστατεύει τις κύριες συντάξεις


Χρ. Μαντάς: Η κυβέρνηση θα προστατέψει τις κύριες συντάξεις θα δώσει μάχη για τις επικουρικές (Video)
"Ότι γράφουν τα ΝΕΑ δεν είναι είδηση" είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωποςτου ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Μαντάς.

 

Αλλά θα δώσουμε και μάχη για τις επικουρικές

 
«Δέσμευση της κυβέρνησης είναι ότι δεν θα μειωθούν οι κύριες συντάξεις» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς ενώ αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που έχει να διαχειριστεί η κυβέρνηση σε σχέση με το ασφαλιστικό "ένα πολυδαίδαλο σύστημα" όπως χαρακτηριστικά είπε. Τόνισε επίσης ότι η κυβέρνηση θα δώσει μάχη για τις επικουρικές και θα προστατέψει τις κύριες συντάξεις.


Πολλά από τα σενάρια που ακούγονται ή και για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και για τη φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών θα κριθούν όταν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις στις 8 Ιανουαρίου πρόσθεσε. 

"Ότι γράφουν τα ΝΕΑ δεν είναι είδηση" είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ενώ για το θέμα της της στράτευσης των γυναικών πληροφόρησε "δεν έχει συζητηθεί τίποτα για το θέμα της στράτευσης των γυναικών" ενώ πρόσθεσε ότι είναι εντελώς διαφορετική η προσέγγιση του ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: