ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Καταστροφική η καταιγίδα "Φρανκ" στη Βρετανία



Φωτογραφία αρχείου.

Αλλά ο αρμόδιος διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος ήταν διακοπές στην Καραϊβική!

Καταρρακτώδεις βροχές και θυελλώδεις άνεμοι σαρώνουν το βόρειο τμήμα της Βρετανίας, όπου η κακοκαιρία είχε αποτέλεσμα να βυθιστούν στο σκοτάδι χιλιάδες κατοικίες και πολλοί πολίτες να αναγκαστούν να απομακρυνθούν με βάρκες από τα πλημμυρισμένα σπίτια τους, στην τρίτη μεγάλη καταιγίδα που πλήττει την περιοχή μέσα σε διάστημα μόλις ενός μήνα.



Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή περίοδο ακραίων καιρικών φαινομένων και πλημμυρών τον Δεκέμβριο και οικονομικοί σύμβουλοι της PwC προειδοποιούν ότι το καταστροφικό πέρασμα της καταιγίδας Φρανκ από την χώρα αναμένεται να αυξήσει το συνολικό κόστος της κακοκαιρίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων λιρών.

Στο μεταξύ, την ώρα που η βόρεια Αγγλία ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει νέες πλημμύρες, ο διευθυντής της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος (ΕΑ) δέχεται πυρά επειδή τις δύο τελευταίες εβδομάδες απολάμβανε τον ήλιο στα Μπαρμπάντος.

Ο Φίλιπ Ντίλεϊ, 60 ετών, επρόκειτο να συναντηθεί σήμερα με τους πλημμυροπαθείς, καθώς, όπως λέει ο ίδιος, επέστρεψε στη χώρα "την κατάλληλη στιγμή". Η εφημερίδα Ντέιλι Μέιλ όμως τον κατηγορεί ότι έκανε ηλιοθεραπεία στην Καραϊβική "ενώ η Βρετανία βίωνε τις χειρότερες πλημμύρες εδώ και δεκαετίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: