ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Αλ. Φλαμπουράρης: Δεν θα γίνουν μειώσεις στις κύριες


Αλ. Φλαμπουράρης: Δεν θα γίνουν μειώσεις στις κύριες συντάξεις
Ο Αλ. Φλαμπουράρης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η κυβέρνηση διαθέτει την απαραίτητη πλειοψηφία για να υπερψηφιστεί το ασφαλιστικό.



Επιτέλους
ξεκαθαρίστηκε

ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ «ΣΚΑΪ» Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΟ 15%, ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

 
Επιτέλους αρχίζει το τοπίο να ξεκαθαρίζει στο συνταξιοδοτικό ζήτημα. Ενώ είχε κατά κόρο τονιστεί πως οι κύριες συντάξεις δεν θα περικοπούν ούτε στο ελάχιστο και έμενε να ξεκαθαρίσει το ύψος περικοπής των επικουρικών, τελικά σήμερα ο... μέντορας της κυβέρνησης Αλ. Φλαμπουράρης μίλησε για περικοπή του επικουρικού κατά 15% στη χειρότερη περίπτωση!

Τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να θεσπιστεί μείωση στις κύριες συντάξεις έδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στον «Σκάι». Σε ότι αφορά τις επικουρικές, ο υπουργός Επικρατείας αποκάλυψε ότι οι περικοπές δεν θα υπερβούν το 15%, στη χειρότερη περίπτωση.

Μιλώντας στον «Σκάι», ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι σύντομα θα δοθεί στους πιστωτές η ελληνική πρόταση επί του ασφαλιστικού. Οι ενδεδειγμένες λύσεις, σημείωσε, παραπέμπουν στα έσοδα και τις εισφορές, όχι στις περικοπές. «Ακόμη και αν πάμε τη σύνταξη στα 100 ευρώ, δεν θα έχουμε κανένα αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλ. Φλαμπουράρης εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η κυβέρνηση διαθέτει την απαραίτητη πλειοψηφία για να υπερψηφιστεί το ασφαλιστικό. «Δεν θέλουμε να κερδίσουμε βουλευτές από τα άλλα κόμμα. Διάλογο θέλουμε με όλους», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό θα κατατεθεί στη Βουλή έως τα μέσα Ιανουαρίου, για να ψηφιστεί έως το τέλος του (ίδιου) μήνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: