ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Κρήτη: 4χρονη Μελίνα εισήχθη για κρεατάκια, αλλά...




...έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσαν οι γονείς 4χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης, που έχασε τη ζωή της μετά από μια απλή επέμβαση ρουτίνας.


Σύμφωνα με  το Cretalive, η τετράχρονη Μελίνα αρχικά εισήχθη σε κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση και να αφαιρεθούν τα κρεατάκια. 

Η επέμβαση δεν προμήνυε καμιά δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο χειρουργείο και η μικρή παρουσίασε επιπλοκές.

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν όμως και τις πρώτες πρωινές ώρες το κοριτσάκι εξεπνευσε!


Η κηδεία του παιδιού θα γίνει αύριο στις 12:00 στη Νεάπολη Λασιθίου.

Οι γονείς 4χρονης αναμένεται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου.


Η  νεκροψία-νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις

Στις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις αναμένουν οι ιατροδικαστές να βρουν την απάντηση για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την τετράχρονη Μελίνα στο Ηράκλειο της Κρήτης μετά από επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια.
Η πολύωρη νεκροψία-νεκροτομή δεν έδωσε απαντήσεις και σύμφωνα με το Cretalive, η Ελπίδα Σπανουδάκη, η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, τόνισε ότι για να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη θα πρέπει να γίνουν και οι σχετικές ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια: