ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Κοινωνικό Παντοπωλείο τώρα και για άνεργους εμπόρους

Κοινωνικό Παντοπωλείο για άνεργους εμπόρους
Κοινωνικό Παντοπωλείο για άνεργους εμπόρους (έμποροι που έχουν χάσει την εμπορική ιδιότητα [πτωχευμένοι], υπό πτώχευση ή έχουν κλείσει τα καταστήματά τους λόγω της κρίσης, ή οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αδράνεια), σε συνεργασία των ΕΣΕΕ, «Αποστολής» και Δήμου Καλλιθέας.

Συγκεκριμένα,

Αιτήσεις: Από 28/12/2015 έως 12/1/2016.

Πληροφορίες & κατάθεση δικαιολογητικών: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, Διεύθυνση:  Μητροπόλεως 42, 105 63 Αθήνα, Τηλέφωνο:  210 3259200.


ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

ΤΥΠΙΚΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
- Έμποροι που έχουν χάσει την εμπορική ιδιότητα (πτωχευμένοι), υπό πτώχευση ή έχουν κλείσει τα καταστήματά τους λόγω της κρίσης, ή οι επιχειρήσεις τους βρίσκονται σε αδράνεια.
- Μόνιμοι κάτοικοι λεκανοπεδίου Αττικής.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
- Έλλειψη παροχών υγείας από τον ΟΑΕΕ.
- Σε περιπτώσεις που υπάρχουν δικαιούχοι με προβλήματα υγείας θα πρέπει να προκύπτει από σχετική γνωμάτευση ή πιστοποιητικό Δημοσίου Νοσοκομείου.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
- Αίτηση του ενδιαφερομένου.
- Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας.
- Φωτοτυπία Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
- Πρόσφατο Εκκαθαριστικό της Εφορίας.
- Τα Έντυπα Ε1, Ε2 και Ε9 της φορολογικής δηλώσεως ή βεβαίωση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ., ότι ο δικαιούχος δεν έχει η υποχρέωση να υποβάλει φορολογική δήλωση.
- Βεβαίωση διακοπής ή αδράνειας  ή εκκαθάρισης ή πτώχευσης από Δ.Ο.Υ  ή από αρμόδια Αρχή.
- Απάντηση από ΟΑΕΕ ότι δεν δικαιούται παροχές υγείας.
- Βεβαίωση της ΕΣΕΕ.
- Υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνεται ότι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν έχει αναλάβει μισθωτή εργασία, δεν αυτοαπασχολείται, δεν λαμβάνει σύνταξη από φορέα κύριας ασφάλισης, τον ΟΓΑ ΝΑΤ ή το Δημόσιο ή φορέα κύριας ασφάλισης της αλλοδαπής. Το ίδιο ισχύει και για μέλη της οικογενείας του.
- Για άτομα με προβλήματα υγείας γνωμάτευση ή πιστοποιητικό από Δημόσιο Νοσοκομείο.
- Μία φωτογραφία.

Δεν μπορεί να είναι δικαιούχοι, ταυτοχρόνως, της βοήθειας του «Κέντρου Αλληλεγγύης» του Δήμου Καλλιθέας που εδρεύει στην οδό Ναυσικάς 5 και της βοήθειας του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής και του Δήμου Καλλιθέας ή άλλων κοινωνικών παντοπωλείων ή διαφόρων παρεμφερών κέντρων

Δεν υπάρχουν σχόλια: