ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Και ο Περισσός το... χαβά του για το συνταξιοδοτικό!

Φωτογραφία αρχείου. Ο Δ. Κουτσούμπας αποχωρεί από την συγκέντρωση διαμαρτυρίαςτων Συνταξιούχων στα Προπύλαια την 19-6-2014, για το συνταξιοδοτικό, την ημέρα επίσκεψης του Κινέζου Πρωθυπουργού  στον ομόλογό του Αντ. Σαμαρά.


Με ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων ο... σταχανοβίτης βετεράνος της εργασίας Δημ. Κουτσούμπας!


 «Βολές» κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη για τις συντάξεις, εξαπολύει το ΚΚΕ, ενώ με ιδιοκτησιακά δικαιώματα επί των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών θεμάτων εμφανίζεται ο... σταχανοβίτης βετεράνος της εργασίας Δημ. Κουτσούμπας! 

(Σημ.: Ο Σταχάνοφ ήταν σοβιετικός εργάτης που φημίζονταν για την εντατική εργασία που παρήχε στο νεοεμφανιζόμενο σοβιετικό κράτος και γιαυτή την εργατική προσφορά του τιμήθηκε επαξίως. Τώρα για τους επόμενους, μετά Σταχάνωφ σταχανοβίτες, κατά πόσο προσέφεραν πράγματι στη σοβιετική οικονομία, παραμένει ακόμη  αντικείμενο έρευνας των ιστορικών!). 

Ο Δημ. Κουτσούμπας, υπερασπιζόμενος κεκτημένα δικαιώματά του, μεταξύ άλλων είπε:

«Πάει πολύ, η κυβέρνηση που διατηρεί όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ετοιμάζει τη νέα σφαγή στο ασφαλιστικό, με σαρωτικές ανατροπές στο κοινωνικο-ασφαλιστικό σύστημα, άγριο τσεκούρι στις επικουρικές, εθνική σύνταξη - επίδομα πτωχοκομείου, συμπίεση των παροχών στο ελάχιστο μέσω της ενοποίησης των ταμείων, να εμφανίζεται ως υπερασπιστής των συντάξεων», σημειώνει σε σχόλιό του ο Περισσός. Τουτέστιν ο Δημ. Κουτσούμπας!

Νωρίτερα, η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι η κυβέρνηση αρνούμενη να προχωρήσει σε νέες μειώσεις, αναζητεί εναλλακτικές προτάσεις για την αύξηση των πόρων στο ασφαλιστικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: