ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας

Πρωτοχρονιάτικο παρών, με τα τρίγωνα αναχείρας, έδωσαν τα μέλη του Τοπικού Τμήματος Πάτρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.



Ο Απόστ. Κατσιφάρας ευχήθηκε σε όλους το 2016 να φέρει αγάπη και υγεία και να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή


Λίγες ώρες πριν το τέλος του χρόνου η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γέμισε με μελωδίες και κάλαντα με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα να δέχεται στο γραφείο του από νωρίς το πρωί μικρά, αλλά και… μεγαλύτερα παιδιά.
Οι πρώτοι που κατέφθασαν και έψαλαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα ήταν οι φαντάροι από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤχ).
Ακολούθησαν τα λιλιπούτεια μέλη του Τοπικού Τμήματος Πάτρας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού τα οποία και ευχήθηκαν στον Απ. Κατσιφάρα να έχει υγεία και δύναμη για το νέο έτος.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ευχήθηκε σε όλους το 2016 να φέρει αγάπη και υγεία και να σηματοδοτήσει μια νέα αρχή.
Παρόντες ήταν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικοτητας Γιώργος Αγγελόπουλος και Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Λάμπης Αριστειδόπουλος, καθώς και διευθυντές και στελέχη της Περιφέρειας.

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από άνδρες ερχόμενους από το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤχ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: