ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Πρωτοχρονιάτικες ευχές στο Δημαρχείο Πατρέων



Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, την Παρασκευή 1η Ιανουαρίου 2016, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο (Μαιζώνος 108), στις 11.30 το πρωί, αμέσως μετά την Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της πόλης, θα δεχθεί τις καθιερωμένες, πρωτοχρονιάτικες ευχές αρχών και πολιτών, για ένα καλό και ευτυχισμένο 2016.


Το Δημαρχείο των Πατρινών, θα είναι ανοιχτό για όλους τους δημότες, που επιθυμούν να ευχηθούν στον Δήμαρχο και στα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμος Πατρέων καθαρίζει την περιοχή του Φάρου

Από την Αντιδημαρχία Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, γίνονται γνωστά τα εξής, ως απάντηση στα περί μη καθαριότητας στην περιοχή του Φάρου:

Μέχρι τώρα τις εργασίες καθαριότητας του παραλιακού τμήματος, από τον Φάρο μέχρι την περιοχή του ΝΟΠ, είχε αναλάβει να κάνει ο Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε., με ευθύνη και έξοδα δικά του.

Απροειδοποίητα και αναίτια διεκόπη ο καθαρισμός, με αποτέλεσμα να βρωμίσει κυριολεκτικά η περιοχή και δημότες να επιρρίπτουν την ευθύνη γι αυτό, στην Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος από σήμερα το πρωί, με συνεργεία του, καθάριζε ολόκληρη την περιοχή, για να αποδοθεί στους δημότες μας καθαρή. Οι εργασίες θα συνεχιστούν και αύριο το πρωί.

Η λειτουργία του λιμανιού εντός της πόλης είναι γνωστό το πόσο σημαντικά επιβαρύνει τις υποδομές της.

Η κατάργηση ακόμα μιας στοιχειώδους δαπάνης του ΟΛΠΑ Α.Ε. για την καθαριότητα, δεν είναι ό,τι το καλύτερο για τη σχέση της εταιρείας με την πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: