«Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης έχει υποστεί αποτοξίνωση»  λέει θεωρώντας την Αριστερά ως... τοξίνη!

 Δριμεία επίθεση εναντίον της κυβέρνησης, προβλέποντας μάλιστα τη γρήγορη πτώση της μετά από κοινωνική εξέγερση, εξαπέλυσε χθες από το "Βήμα FM" ο κυρ Παναγιώτης Λαφαζάνης.


«Η ηγετική ομάδα της κυβέρνησης έχει υποστεί αποτοξίνωση από ό,τι εκπροσωπούσε η Αριστερά. Έχει μεταλλαχθεί πλήρως και σε βάθος. Ακολουθεί, θα έλεγα, με ένα πεισματικό τρόπο νεοφιλελεύθερες πολιτικές και δεν νομίζω ότι σκέφτεται να ανακόψει αυτή την καταστροφική πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ισχυριζόμενος ότι θα «έπρεπε να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες η περιφρόνηση της λαϊκής βούλησης» μετά το δημοψήφισμα.

Χαρακτηρίζοντας "ανέκδοτο" "αυτά που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας ότι θα πάει για κυβέρνηση τετραετίας", ο κυρ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε πως "αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. επιχειρήσει με νέες περικοπές συντάξεων να προκαλέσει στη χώρα, για πρώτη φορά, ένα είδος κοινωνικής 'γενοκτονίας' σε ειρηνική περίοδο, τότε πιθανότατα θα τεθεί αντιμέτωπη όχι απλώς με τη λαϊκή οργή αλλά με μια πραγματική κοινωνική θύελλα και κοινωνική εξέγερση, που θα είναι και η αρχή του γρήγορου τέλους για την ίδια και τα Μνημόνια".

Προφανώς ο κυρ Παναγιώτης θεωρεί την Αριστερά ως... τοξίνη! Γι αυτό και σχολιάζει με τα περί... αποτοξίνωσης.