ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Λύση στο ασφαλιστικό δεν είναι η περικοπή συντάξεων



Φωτογραφία αρχείου της 19-6-2014, κατά την πανελλαδική κινητοποίηση των συνταξιούχων!


Δήλωση Κυβερνητικής Εκπροσώπου  Όλγας Γεροβασίλη σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα για το ασφαλιστικό

«Η λύση στο ασφαλιστικό είναι η αύξηση των εσόδων και όχι η περικοπή των κύριων συντάξεων. Η κυβέρνηση, λοιπόν, εξετάζει εναλλακτικές προτάσεις για αύξηση των πόρων στο σύστημα αρνούμενη να προχωρήσει σε νέες μειώσεις, όπως ζητούν κόμματα που έχουν ήδη μειώσει κατά έντεκα φορές τις συντάξεις!
Θυμίζουμε πως κάποιοι επέμεναν να υλοποιήσουμε την πρόταση των θεσμών με την οποία ζητούσαν την κατάργηση του ΕΚΑΣ, την μείωση των κύριων συντάξεων και την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές».
Με τα παραπάνω απαντά η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη στα μυθεύματα, που σήμερα παρουσιάστηκαν ως είδηση από κάποια ΜΜΕ και φέρουν την κυβέρνηση να εξετάζει την περικοπή των συντάξεων. (Βλέπε ενδεικτικά: «Κάλπικο» δημοσίευμα που μιλά για μειώσεις συντάξεων...»
Μάλιστα κύκλοι του Μαξίμου ενέτασσαν αυτή την παραφιλολογία στο  σχέδιο δεξιών κύκλων που αποσκοπούν στην ένταση της παραπολιτικολογίας ως αντιστάθμισμα της έλλειψης ειδήσεων, λόγω του εορταστικού κλίματος, των διακοπών της Βουλής και των χριστουγεννιάτικων αποχών των βουλευτών, που βρίσκονται στην επαρχία για επαφές με τους ψηφοφόρους.
Παράλληλα, ευκαιρίας δοθείσης αναμοχλεύεται κλίμα αποσταθεροποίησης από αυτούς του πολιτικούς αντικυβερνητικούς κύκλους, που με έμφαση πριν τρεις μήνες και λίγες μόλις ημέρες μετά τις εκλογές, που σήμαναν καταβαράθρωση της Τρόικας Εσωτερικού, ολοφύρονταν για το αποτέλεσμα και διαβεβαίωναν ως μάντης Χάλκας πως η κυβέρνηση της Αριστεράς δεν πρόκειται να βγάλει ζωή μέχρι τα Χριστούγεννα!
Εντούτοις η ζωής τους διαψεύδει καθημερινά και «ξεροκαταπίνουν» τη διάψευση των ονείρων τους με δημοσιεύματα όπως το παρακάτω, που αναλύουν μεν το αμαρτωλό παρελθόν των μνημονιακών κυβερνήσεων, δεν δείχνουν μεν, την προοπτική και τα αναγκαία μέτρα για την επίλυση του ασφαλιστικού προβλήματος! Παρά αυτά που επιθυμούν να επιβληθούν μέσω βίαιης «εφαρμογής ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές».
Κάτι που η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να εφαρμόσει, ενώ κάποια ανύπαρκτη ένωση αυτοτιτλοφορούμενη με τον βαρύγδουπο τίτλο περί  «ανεξάρτητης Επιστημονικής Ομάδας της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους» που πουθενά δεν φέρεται κατοχυρωμένη ως θεσμικός συνομιλητής της Ανώτατης Συνδικαλιστικής ηγεσίας ή του Υπουργείου Εργασίας, βγάζει ένα πόρισμα-μαϊμού ως έγκυρη έρευνα.
Υπομονή και στο μέλλον θα δούμε και άλλα τέτοια πορίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: