ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αν δεν είχε γίνει το δημοψήφισμα, θα είχαμε Grexit

Π. Σκουρλέτης: Αν δεν γινόταν το δημοψήφισμα θα είχαμε το σχέδιο Σόιμπλε, Grexit και άτακτη χρεοκοπία (Video) 

 

Στις λίστες πρέπει να αποτυπωθεί αυτή η ευρύτατη απήχηση που σήμερα έχει η ΣΥΡΙΖΑ με νέα πρόσωπα, ενώ συμπλήρωσε ότι η αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος

 




Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης αναφερόμενος στο δημοψήφισμα είπε πως σε περίπτωση που δεν είχε γίνει «θα είχε υλοποιηθεί το σχέδιο Σόιμπλε για Grexit». Η κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ όπως τόνισε πρέπει να βασίζεται σε ένα σχεδιασμό συγκεκριμένο που θα ανακουφίζει τις πιο αδύναμες κατηγορίες και ταυτόχρονα να χαράζει ένα δρόμο που να ξεπερνά τα ασφυκτικά όρια αυτής της συμφωνίας" εκτίμησε ο υπουργός.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες τόνισε ότι " για να είναι πολιτικά φερέγγυες και αξιόπιστες πρέπει να βασίζονται σε μια υπάρκτή προγραμματική σύγκλιση, να υπάρχει ένας κοινός τόπος.

Αξιολογώντας τα πράγματα έτσι όπως είναι, δεν βλέπω αυτή την πολιτική αξιοπιστία με δυνάμεις όπως το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ Και το Ποτάμι" υπογράμμισε μιλώντας για την επόμενη μέρα των εκλογών, ενώ συμπλήρωσε ότι πρέπει να αποφύγουμε τις επαναληπτικές εκλογές. "Κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους. Αυτά όμως ο κόσμος τα γνωρίζει και θα ψηφίσει με τέτοιο τρόπο ώστε να μην έχουμε εμπλοκές".

Στις λίστες πρέπει να αποτυπωθεί αυτή η ευρύτατη απήχηση που σήμερα έχει η ΣΥΡΙΖΑ με νέα πρόσωπα, ενώ συμπλήρωσε ότι η αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος.

Για τη διαφορά μας με τους διαφωνούντες του νέου κόμματος του Π. Λαφαζάνη, ο Πάνος Σκουρλέτης υποστήριξε ότι πρόκειται για μια "στρατηγική διαφορά στην Αριστερά, που έχει τις ρίζες της σε βαθύτερες αναγνώσεις του παρελθόντος για παράδειγμα αν θεωρείς ότι για την Ελλάδα το πεδίο των συγκρούσεων είναι η Ευρώπη ή όχι. Ή το ακόμα πιο σημαντικό, αν θεωρείς ότι στις δεδομένες συνθήκες στην ηγεμονία του ακραία νεοφιλελευθερου καπιταλισμού υπάρχουν δυνατότητες για την Αριστερά να βάζεις στόχους, να δρα, να κερδίζει πράγματα, να κάνει βήματα πίσω ή μπρος, ή να μένει στην κριτική και μόνο και να υποτιμά τους καθημερινούς αγώνες για την κατάκτηση πραγμάτων".

Και για τις Σκουριές Χαλκιδικής

Η Ελντοράντο υποσχέθηκε ότι θα παράγει χρυσό με ακίνδυνο για το περιβάλλον τρόπο. Είχε ένα χρονικό διάστημα τριών χρόνων για να παρουσιάσουν αυτό τον ασφαλή τρόπο. Θα μπορούσαμε να καταγγείλουμε τη συνολική άδεια του έργου και δεν το κάναμε. "Γνωρίζουν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης ότι παρανόμως εξαγάγονται επικίνδυνα προϊόντα τοξικά ενώ είχε δεσμευθεί η εταιρεία ότι θα κάνει δικό της λιμάνι στο Στρατώνι." "Δεν λέμε περιβάλλον ή εργασία, ποιος θα κερδίσει". "Γιατί εκβιάζονται οι εργαζόμενοι; Γιατί χρησιμοποιούνται σαν ασπίδα;" Όσοι δεν απασχολούνται στις συγκεκριμένες περιοχές είναι παράνομο αν έλαβαν κάποιο χαρτί διαθεσιμότητας".

Κατ. Μπρ.- avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: