ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Κ. Τηλιγάδας: Δόθηκε μια σκληρή και άνιση μάχη

 

"...Η δική μου αγωνία είναι καθαυτό το εγχείρημα και ο στρατηγικός του στόχος  άν έχουν μέλλον. Με τις καταιγιστικές εξελίξεις αυτή η αγωνία μου θα μείνει αναπάντητη, όπως και σε πολλούς συντρόφους" αναφέρει το μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που παραιτήθη σήμερα


 
"Προερχόμενος από τον χώρο του κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ και όχι από κάποια οργάνωση που προϋπήρχε, δεν μπορώ να παρά να θλίβομαι για την πορεία των γεγονότων που αφορούν αυτό το ελπιδοφόρο πολιτικό εγχειρήμα. Άνθρωποι προερχόμενοι από διαφορετικά ρεύματα σκέψης της αριστεράς  καθήσαμε  στο ίδιο τραπέζι και προσπαθήσαμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν, για να οδηγήσουμε τον τόπο σε ένα καλύτερο και ελπιδοφόρο αύριο ενάντια στις πολιτικές  της νεοφιλελεύθερης καταστροφής.

Στην πορεία αυτή συστρατεύθηκαν χιλιάδες αγωνιστές –πραγματικοί σύντροφοι- οι οποίοι έδωσαν την ψυχή τους για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός. Δυστυχώς όμως η ιστορία δεν έχει πάντα την εξέλιξη που επιθυμούμε. Δόθηκε μια σκληρή και άνιση μάχη, ενάντια σε έναν υπέρτερο και δυνατότερο εχθρό και οδηγηθήκαμε σε μια ταπεινωτική και εξευτελιστική συνθηκολόγηση-ήττα.

Πριν προλάβουμε να συζητήσουμε για το αύριο και για πως και αν μπορούμε να απεγκλωβιστούμε από αυτή την ήττα, παίρνονται αποφάσεις δημιουργώντας  προηγούμενα και επιδεινώνοντας ένα ήδη  τεταμένο κλίμα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει ένας  ιδιότυπος εμφύλιος.

Θα μπορούσα να παραθέσω επιχειρήματα για να αποδώσω ευθύνες όπως και να υπερασπιστώ συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές, δίνοντας άδικο ή δίκιο κατά περίπτωση, αλλά η δική μου αγωνία είναι καθαυτό το εγχείρημα και ο στρατηγικός του στόχος  άν έχουν μέλλον. Με τις καταιγιστικές εξελίξεις αυτή η αγωνία μου θα μείνει αναπάντητη, όπως και σε πολλούς συντρόφους.

Το αίσθημα εγκλωβισμού που έχει δημιουργηθεί σε χιλιάδες συντρόφων μας δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για να παίρνονται αποφάσεις. Αν δινόταν  χρόνος και υπήρχε η θέληση για να προχωρήσουμε σε διάλογο, θα βρίσκονταν έστω και δύσκολα οι λύσεις. Με αυτές τις συνθήκες  που επικρατούν, δεν μπορώ  πια να πορευθώ στην πορεία προς τις εκλογές σαν μέλος της νομαρχιακής επιτροπής και για αυτό παραιτούμαι.

Τηλιγάδας Κωνσταντίνος μέλος ΝΕ Σύριζα Αχαίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: