ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Οι διασπαστές υπερασπίζονται τη γελοιότητα της κας Ζωής


Η Λαϊκή Ενότητα απαντά στο Μαξίμου για την Πρόεδρο της Βουλής

Που συγκάλεσε διάσκεψη των προέδρων της  κλεισμένης Βουλής για να ψυχοθεραπευτεί η ίδια!


Ούτε η Δεξιά δεν απετόλμησε τέτοιες αήθεις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν όμως αποστατείς από το στρατοπεδο της αριστεράς και την προδίδεις με την ψήφο σου εκ των έσω, όλα είναι δυνατά και ανώδυνα!


Οι διασπαστές του ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που γκρέμισαν την κυβέρνηση της αριστεράς, την πρώτη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έφθασαν στο άκρο άωτον. Μετά τον εγκαινιασμό της νέας τακτικής τους, που συνίσταται στο να αποκρύπτουν επιμελώς, όπως έκανε ο κ. Κριτσωτάκης σήμερα στην ΕΡΤ, τη θέση τους υπέρ της επιστροφής στη Δραχμή, όπως τους πρότεινε ο Σόιμπλε και το αποδέχτηκαν, στήνουν σκηνικά και με θεατρινισμούς προσπαθούν να βρίσκονται στην επικαιρότητα, θυμίζοντας πολιτικάντηδες, τους οποίους μέχρι χθες κατηγορούσαν για την κατάντια τους. 

Τώρα υπερασπίζονται τη γελοιότητα της κας Ζωής, να συγκαλέσει διάσκεψη της κλειστής Βουλής, που την παρομοιάζουν ως "δημοκρατική λειτουργία των θεσμών". Αυτό αναφέρουν στελέχη του πολιτικού μορφώματος, κατασκευής του δοκιμαστικού σωλήνα, υπό την ονομασία «Λαϊκή Ενότητα», απαντώντας σε κύκλους της κυβέρνησης που χαρακτήρισαν την στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Οι άνθρωποι του Μεγάρου Μαξίμου προφανώς συγχέουν την μνημονιακή δικτατορία που έχει επιβληθεί στη χώρα- δυστυχώς  και με δική τους ευθύνη εσχάτως- με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, την οποία οφείλει να υπερασπίζεται με απαρέκκλιτη συνέπεια η Προεδρία της Βουλής» σχολιάζουν στελέχη τους σχετικά με την αναφορά του Μεγάρου Μαξίμου στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Όσο για τα περί "μηδενισμού της διαπραγματευτικής  προσπάθειας της κυβέρνησης", αυτό μάλλον ως… ευφημισμός ακούγεται απέναντι σε μια "διαπραγμάτευση"που οδήγησε σε ένα τρίτο μνημόνιο, το οποίο απειλεί να λειτουργήσει ως χαριστική βολή στη χώρα» καταλήγουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: