ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Και νέο ατύχημα σε λούνα παρκ υπέστη εξάχρονος

 

Υπήρχε κενό ενός μέτρου μεταξύ των δύο τραμπολίνο, κατά την καταγγελία των γονιών του στο ΑΤ Ωρωπού.-Σφράγισαν το παιχνίδι!

 Εξάχρονο παιδί μπήκε σε τραμπολίνο για να διασκεδάσει αλλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έπεσε και χτύπησε, καθώς υπήρχε κενό ενός μέτρου μεταξύ των δύο τραμπολίνο, κατά την καταγγελία των γονιών του στο ΑΤ Ωρωπού.

Ως άμεσο μέτρο κρίθηκε το μερικό σφράγισμα του λούνα παρκ δηλαδή το κλείσιμο του παιχνιδιού.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου έγινε αυτοψία στο τραμπολίνο της επιχείρησης και αναμένεται να συνταχθεί σχετική έκθεση. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Star Τv και στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Γκούμα ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ενημερώθηκε την Παρασκευή το βράδυ για το περιστατικό και αμέσως έδωσε εντολή στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να διενεργήσει ελέγχους. 

Ο πατέρας του παιδιού  κατήγγειλε ότι «Το παιδί έπεσε σε κενό ενός μέτρου στο τραμπoλίνο. «Ήμασταν τυχεροί που δεν χτύπησε το παιδί μας. Εγώ καθόμουν σε ένα σκαμπό και το έβλεπα. Το άσχημο ήταν πως όταν έπεσε στο κενό υπήρχε ένας μουσαμάς και δεν είχα οπτικό πεδίο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια κατήγγειλε πως δεν υπήρχε εκπρόσωπος λούνα παρκ.

«Αποφάσισα να κάνω μήνυση γιατί όλο αυτό κάπου πρέπει να σταματήσει και να αλλάξει. Το παιδί μου ήταν τυχερό. Δεν ξέρω τι θα γινόταν σε άλλη περίπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: