ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Η ΕΛΑΣ θέλει να εξηγήσει τι είναι μπάτσος, αλλά...

αστυνομική βία 

Με ένα φιλόδοξο βίντεο επιχείρησε να ανασκευάσει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας η ΕΛΑΣ στα social media. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του πολίτη να ενημερώσει τι σημαίνει το «θα τα πούμε μετά» των ΜΑΤ σε διαδηλωτές στην Πεντέλη.

Το βίντεο της ΕΛΑΣ εστιάζει σε εκείνους τους αστυνομικούς που σώζουν και βοηθούν πολίτες σε δύσκολες συνθήκες και επιμελώς δεν καταγράφει περιστατικά «υπέρμετρης» αστυνομικής αντίδρασης σε πολίτες που κατά καιρούς έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο ωστόσο δεν έλαβε την αποδοχή που μάλλον επιθυμούσε η ΕΛΑΣ αφού οι περισσότεροι χρήστες άρχισαν να υπενθυμίζουν τα αμέτρητα περιστατικά αστυνομικής βίας που έχουν αναδειχθεί το τελευταίο διάστημα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανδρας των ΜΑΤ απειλεί ειρηνικό διαδηλωτή: Θα τα πούμε αργότερα...

 

screenshot 

 Εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: