ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Γεωργιάδης: Οι πολίτες φταίνε που κάηκαν τα σπίτια τους

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
photo/ Facebook/ Adonis Georgiadis

 «ΌΣΟ ΕΧΩ ΕΓΩ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ» ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέλαβε να σπρώξει το νέο αφήγημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τη μεγάλη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική που ξέφυγε κατά τη διαχείρισή της κατακαίγοντας όλες τις περιοχές από τον Βαρνάβα μέχρι το Χαλάνδρι. Έριξε την ευθύνη στους πολίτες, που δεν είχαν καθαρίσει τα ξερόχορτα στα οικόπεδά τους, αλλά αυτά δεν τα έλεγε στην μεγάλη φωτιά του 2018 στο Μάτι, επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κι ούτε είπε κουβέντα για τα σπίτια που είχαν χτιστεί κυριολεκτικά μέσα σε δασώδη περιοχή χωρίς σχέδιο και με δρόμους στενούς, που δεν χωρούσαν δεύτερο όχημα να διέλθει και το χειρότερο ότι η έξοδος προς την παραλία ήταν παρανόμως κλειστή από τον κολλητό του κόμματός του.

Έφθασε όμως το θέμα στη Δικαιοσύνη κι εκεί αποδόθηκαν οι ευθύνες σε αυτούς που διαχειρίστηκαν εκ του πονηρού την πυρκαγιά, για να πληγεί η κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα, και να στοιχίσει ζωές ανθρώπων!

Και το νέο αφήγημα της κυβέρνησης, σύμφωνα με το   είναι ότι οι πολίτες φταίνε που κάηκαν τα σπίτια τους όπως ξεκάθαρα είπε χτες (20/8) ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη σύσκεψη με τις δημοτικές αρχές στην Πεντέλη, όπου και αποδοκιμάστηκε αγρίως από πολίτες.

Ο υπουργός Υγείας με ανάρτησή του ανέλαβε δράση για να το εμπεδώσουμε κατηγορώντας ευθέως τους κατοίκους των περιοχών της βορειοανατολικής Αττικής που είδαν τα σπίτια τους να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.

Όπως ανερυθρίαστα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«Απεδείχθη με δορυφορικές φωτογραφίες ότι 8 στα 10 σπίτια που έπαθαν ζημιές δεν είχαν κάνει δήλωση καθαρισμού του περιβάλλοντος χώρου και τα 2 από τα 10 που είχαν κάνει, έχουν πάθει μικρές ζημιές».

Και συνέχισε την απαράδεκτη επίθεση στους κατοίκους που έχασαν τα σπίτια τους αναφέροντας: 

«Κοινώς όποιος είχε καθαρίσει την αυλή του και τον γύρω χώρο του δεν κινδύνευσε. Το λέω διότι όταν εφαρμόστηκε το μέτρο αυτό ακούσαμε τα εξ αμάξης, αλλά δούλεψε και πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στην εφαρμογή του».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε άποψη και για τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το παλαιό δημαρχείο Πεντέλης όπου γινόταν η κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό τον οποίο αποδοκίμασαν αγρίως.

Για μια ακόμα φορά ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε εμπαθής και προκλητικός υποστηρίζοντας ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν ήταν κάτοικοι της βορειοανατολικής Αττικής.

«Σας διαβεβαιώ ότι όση σχέση είχαν αυτοί οι Διαμαρτυρόμενοι με την περιοχή έχω εγώ με την Γροιλανδία. Κοινώς ήταν διάφορες αποχρώσεις της Αριστεράς, από διάφορα μέρη, αποδιδόμενοι στην αγαπημένη τους συνήθεια…την διαμαρτυρία», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: