ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Τραγωδία λαμβάνει χώρα στα εσώψυχα του Άδωνι!

Μα τι λένε εκεί στη ΝΔ και τα αναπαραγάγει η εφημερίδα «Δημοκρατία»; Ότι ο Άδωνις, πιάνει χεράκι χεράκι τον Ψαριανό και τον καθοδηγεί, στο τι θα ψηφίσει; Μάλιστα, ακούγεται πως μαζί με τον Βορίδη, τα κανονίζουν!



«Για να δείτε τι τραβάω», είπε στον αέρα, από την συχνότητα της ΕΡΤ1, μιλώντας ως... «Ήμερος Δον» !

Είναι από τις φορές που το βλέπει κανείς κάποιες φορές και δεν το πιστεύει. Μιλώ για το φαινόμενο Άδωνις Γεωργιάδης, που σήμερα από την συχνότητα της ΕΡΤ1, παρουσιάστηκε ως μαθήτρια του Αρσακείου.


Παρουσιάστηκε κυριολεκτικά ως «Ήμερος Δον», του σοβιετικού συγγραφέα Μιχαήλ Σολόχοφ, παίρνοντας την θέση του Κοζάκου Γκριγκόρι, ο οποίος στέκεται διχασμένος, ανάμεσα στον πρώτο του έρωτα, την Αξίνια και τη γυναίκα του Νατάλια.

Μεταφερόμενοι στα καθ' ημάς, θα έλεγε κανείς, ανάμεσα στους κομματικούς φίλους, και εσωκομματικούς ακροδεξιούς συμμάχους, που του εξασφαλίζουν την πιθανότητα ανόδου στον κομματικό θρόνο, με την οσονούπω αποκαθήλωση Μητσοτάκη και στην αφοσίωση στον αρχηγό του!  

Είναι τόσες οι φορές που τον βλέπουμε να  ωρύεται στα τηλεοπτικά πάνελ, που σήμερα όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ της ΕΡΤ1, με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο κ. Παναγιωτόπουλο και συνομιλητή του τον βουλευτή Πρεβέζης κ. Μπάρκα, να αντιπαρατίθεται, νομίσαμε πως ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ήταν κατ' ευθείαν εισαγόμενος από άλλον πλανήτη. Μεταλλαγμένος...

Κάτι τα χθεσινά αποτελέσματα, κατά την ψηφοφορία για την αναθεώρηση του Συντάγματος, που πήγαν όλα στραβά για την ΝΔ, με αποθέωση το λάθος -κατά την δική του άποψη- της ενημέρωσης περί μη περάσματος του άρθρου 3 για τις σχέσεις Πολιτείας -Εκκλησίας, που διέρρευσε στα ΜΜΕ και έγινε... σημαία, κάτι η... παντόφλα  που του ήρθε, από την Μ. Σπυράκη, ως κεραμίδα για το κόψιμο του... Πορδάνου από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, λίγο ακόμη η συνδρομή του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις πήγε ο Άδωνις να σηκώσει τόνους (σ.σ.: «αυτοί δεν ξέρουν τι ψηφίζουν», είπε για τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, για να λάβει την κοφτή απάντηση από τον κ. Μπάρκα «οι χαρακτηρισμοί όχι σε μένα») υποχρέωσαν τον Άδωνι Γεωργιάδη σε χαμηλούς τόνους!

Κι επιπροσθέτως να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την υπενθύμιση εκ μέρους του οικοδεσπότη της εκπομπής, του κ. Παναγιωτόπουλου, της δαμόκλειας σπάθης του χρόνου!

Εκεί που ζορίστηκε κάπως ήταν όταν του επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ την υπενθύμιση ότι ο κ. Μητσοτάκης δυσκολεύτηκε να αναφέρει το όνομα Πρ. Παυλόπουλος, στην συζήτηση περί επανεκλογής Πρόεδρου της Δημοκρατίας το 2020, όπως προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά αφού υποχρεώθηκε, δήλωσε την εκτίμησή του για το πρόσωπο του νυν Προέδρου Δημοκρατίας, αλλά την επανεκλογή του, που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ,  «θα την συζητήσουμε όταν έλθει ο χρόνος» είπε. Κι ο νοών νοείτω...!

Αυτό είπε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ και είναι γνωστές οι συμμαχίες ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ με σκοπό την εκλογή Ευ. Βενιζέλου στο ύπατο αξίωμα της Πολιτείας. Αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράματα, ναυάγησε η υπόθεση...!

Διαμαρτυρήθηκε για την αφιέρωση του Παττακόσαυρου των επίορκων αξιωματικών του 1967, «στον φίλον Άδωνι Γεωργιάδην» που την θεωρεί φυσιολογική, αντιτάχθηκε στην ενέργεια των Ιεραρχών, που συμφώνησαν με την κυβέρνηση και υπερασπίστηκε  την κομματική Οργάνωση της ΝΔ Πειραιώς, που συναγελάζεται επί οικονομικού ζητήματος, με τον ιδιοκτήτη του εκδοτικού συγκροτήματος Μαρινάκη, ο οποίος πληρώνει το ενοίκιο κάθε μήνα  για την στέγαση της οργάνωσης της ΝΔ, δικαιολόγησε μάλιστα αυτή την συναλλαγή, ότι γίνεται επειδή ο πατέρας του Μαρινάκη είναι μέλος της ΝΔ! Κι όποιος μας πιστέψει, πίστεψε...

Αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί για τις πιέσεις που υφίσταται από τον εσωκομματικό χώρο της ΝΔ!

«Για να δείτε τι τραβάω» είπε και έφερε ως απόδειξη των βασάνων του την δεξιά εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, που γράφει «ότι πήρα χεράκι - χεράκι τον Ψαριανό για να ψηφίσει»!

Και συνέχισε:

«Ναι, αυτά γράφει ο φιλοκυβερνητικός τύπος», είπε ρίχνοντας την βολή του!

«Μα είναι φιλοκυβερνητική η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;».  

Τον ρώτησε  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και έλαβε καταφατική απάντηση.

Είναι γνωστό πάντως ότι έχουν πλευρίσει στο νεοφιλελεύθερο λιμάνι  τα ακροδεξιά ΜΜΕ, κοινωνικά δίκτυα κ.α. προσκείμενα σε αντιτιθέμενους κομματάρχες-βουλευτές της ΝΔ. Το ίδιο συμβαίνει και στον κομματικό μηχανισμό, όπου η ηγεσία του από καιρού έχει εγκαταλείψει την εφημερίδα «Δημοκρατία» ως μη εξυπηρετούσα την ακραία άποψη των ινστρουκτόρων της ΝΔ και έχει στραφεί προς την ακραίων απόψεων εφημερίδα «Φιλελεύθερος»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: