ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τζανακόπουλος: Πρωτοφανής η συναλλαγή ΝΔ-ΚΙΝΑΛΛ



Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος «αντιλαμβάνεται την πολιτική εξουσία ως πατρογονικό δικαίωμα» εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ στη συνταγματική αναθεώρηση. 


Αιχμές και για την «αφωνία» της Φώφης Γεννηματά μετά τις αποκαλύψεις Θ. Τσουκάτου για τα 47 εκατ. ευρώ που μπήκαν στο ΠΑΣΟΚ από τα μαύρα ταμεία της Siemens.

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης συζήτησης και ψήφισης στην Ολομέλεια της Βουλής για την αναθεώρηση του Συντάγματος αναδείχτηκαν διαφορές που αφορούν τους αξιακούς πυρήνες ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και σκιαγραφούν μια καθαρή κοινωνική και πολιτική αντίθεση που περιγράφεται από το δίπολο λαός – ελίτ» σημείωσε ο Δ. Τζανακόπουλος μιλώντας προς τους πολιτικούς συντάκτες και σημείωσε ότι ο Κ. Μητσοτάκης «θεώρησε εκφυλισμό της διαδικασίας της συνταγματικής αναθεώρησης τον εθνικό διάλογο που διεξήχθη. 

Οι πολίτες μάλλον δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία της αναθεώρησης καθώς δεν κατέχουν την μυστική γνώση που κατέχει ο ίδιος και οι συνεργάτες του».

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια: