ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Μόλις 99 ψήφους πήρε η ΝΔ για τα ιδιωτικά ΑΕΙ!

Πέρασε και η αλλαγή του άρθρου 86

Ψυχρολουσία για κάποιους, που επιβεβαίωσαν την παροιμία "όποιος βιάζεται σκοντάφτει". Πέρασαν όλες οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την συνταγματική αναθεώρηση και επιτέλους ψηφίστηκε με μεγάλη πλειοψηφία 256 βουλευτών, η αλλαγή του άρθρου 86. Το άρθρο 16 για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια που ήθελε η Ν.Δ. πήρε μόλις 99 ψήφους.


«Κάποιοι φαίνεται πως βιάστηκαν να πανηγυρίσουν και να καταγράψουν ήττα του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, χωρίς να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της καταμέτρησης», σχολίασε το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Αποδεικνύεται για ακόμη μία φορά, η αγωνία τους να καταγράψουν έστω και μία πολιτική ήττα μίας κυβέρνησης, που προχωρά αλλάζοντας τη χώρα», επισημαίνεται στο σχόλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: