ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Αναστατώνει την ΝΔ η παιδεραστία που... δεν υπάρχει


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ
Το δικαστήριο ως γνωστόν, καταδίκασε το Ν. Γεωργιάδη για ασέλγεια σε ανήλικο άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή, για τρία ανήλικα παιδιά, όσο βρισκόταν ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, στη Μολδαβία, με ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και επιπλέον χρηματική ποινή 20.000 ευρώ.

Κι επειδή τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, που πρόσκεινται στον Κούλη, έκαναν πως δεν κατάλαβαν τίποτε, η συντηρητική απόψεων εφημερίδα «Δημοκρατία» δεν μπόρεσε να το καταπιεί αυτό, από την στιγμή δε που το κυβερνητικό κόμμα, επισημαίνει ιδιαίτερα την συγκάλυψη που επιχειρείται, βγήκε με κύριο τίτλο: «Κυριάκο διώξε τους φαύλους - Ασημακοπούλου και Κυρανάκης τον υπερασπίστηκαν».
Κι ωστόσο η ΝΔ από την αρχική της θέση, περί αθωότητας του παιδεραστή συμβούλου του Μητσοτάκη, μετακινήθηκε στην θέση της ανεξάρτητης και αδέκαστης Δικαιοσύνης, που σε δεύτερο βαθμό θα αθωώσει τον καταδικασθέντα! Μάλιστα κύκλοι της ΝΔ, διέρρεαν χθες το βράδυ, πως αφαιρέθηκε η κομματική ιδιότητα του Ν. Γεωργιάδη, λες και δεν ήταν υποχρέωσή τους.
Όταν δε ερωτήθηκε ο Λ. Αυγενάκης Γραμμ. Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, από τον Γραμμ. του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη, εάν θα πήγαινε για υπεράσπιση ατόμου που κατηγορούνταν επί παιδεραστία, απάντησε ξερά, δεν μου προτάθηκε!
Αυτή ακριβώς την μεσοβέζικη θέση στηλίτευσε και πάλι σήμερα η δεξιά εφημερίδα «Δημοκρατία» που στην κορυφή της γράφει: «Μισόλογα από την ΝΔ για τον Ν. Γεωργιάδη».
Είναι προφανές ότι η συγκάλυψη της παιδεραστίας από την ηγετική ομάδα της ΝΔ, δεν περνά αβλαβώς για την ίδια στην βάση του κόμματος και πολύ περισσότερο της κοινωνίας.
Ιδιαίτερα δε, όταν μαθαίνει ότι μεγαλοστελέχη της ΝΔ στηρίζουν την παιδεραστία. Μετά την Μισέλ Ασημακοπούλου, που σε αντιπαράθεση με τον Φαήλο Κρανιδιώτη στο «Κόντρα» προχθές που τον ερώτησε ευθαρσώς «και τι σε νοιάζει εσένα» για την ανήθικη πράξη του Ν. Γεωργιάδη, έρχεται ο Γραμμ. Πολιτικού Σχεδιασμού να καλύψει το έγκλημα κατά των παιδικών ψυχών, ενώ το κόμμα διά του Μητσοτάκη συμμερίζεται την άποψη Αυγενάκη  για... σκευωρία! Και άρα θέμα δεν υπάρχει!
«Προσωπικά επειδή τον ξέρω (σ.σ.: τον Ν. Γεωργιάδη) δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά, δεν πιστεύω ότι υπέπεσε σε αυτές τις πράξεις" " υποστήριξε ο Λ. Αυγενάκης προσθέτοντας ότι είναι "σκευωρία" ενώ ήταν ένας από τους εθελοντές υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Κυρ. Μητσοτάκη. Δεν είχε ούτε έχει καμία οργανική θέση στο κόμμα. Μετά από μερικές μέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Κ. Μητσοτάκης οπότε αυτομάτως επέλεξε ο ίδιος να αποχωρήσει μέχρις ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία. 
Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, η τοποθέτηση του Λ. Αυγενάκη καθώς είναι ο γραμματέας του κόμματος και το πρώτο στέλεχος της Ν.Δ. που τοποθετήθηκε για την υπόθεση του Ν. Γεωργιάδη.
Αλλά ας θυμηθούμε και τι κατέθεσε ο παιδεραστής στο δικαστήριο που τον καταδίκασε:


«Μιλάω με τον Μητσοτάκη και μου λέει: "Δεν φεύγεις από το προσκήνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς, να δικαστείς. Κάτσε δύο-τρεις μήνες...". Ήμουν βασικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ήμουν επικεφαλής στην καμπάνια για τον εσωκομματικό  προεκλογικό αγώνα του Κυριάκου, για την προεδρία της ΝΔ. Τον ξέρω πάνω από σαράντα χρόνια. Ήμασταν βουλευτές μαζί. Είμαστε από παιδιά μαζί, στα σχολικά μας χρόνια"».
Και αφού λοιπόν δεν υπάρχει θέμα, για τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης, σήμερα η εφημερίδα ΑΥΓΗ, κυκλοφόρησε την πρώτη της σελίδα με τον αντίστοιχο τίτλο και με λευκό τον χώρο στη θέση του θέματος, που... δεν υπάρχει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: