ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Λάβρος Ραγκούσης κατά ΚΙΝΑΛΛ, ΝΔ, για παιδεραστία

Γ. Ραγκούσης: Όνειδος για τη ΝΔ τα όσα είπε ο Λ. Αυγενάκης για την υπόθεση Ν. Γεωργιάδη  «Τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ προκαλούν θλίψη με τη στάση τους»
Με καθαρή αιχμή κατά των στελεχών του ΚΙΝΑΛΛ, που σιωπούν  για το έγκλημα της παιδεραστίας, για το οποίο καταδικάστηκε ο σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, ο Γιάννης Ραγκούσης, πρώην υπουργός, επιτίθεται με λάβρα διάθεση, όπως  και κατά στελεχών της ΝΔ για την στάση  τους έναντι της καταδίκης του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκου Γεωργιάδη. 

Με τη δήλωσή του ο Γιάννης Ραγκούσης σχολιάζει τον ισχυρισμό του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος μίλησε για σκευωρία, αλλά και τη σιωπή των ιστορικών στελεχών του κόμματος στο θέμα.

Όπως αναφέρει ο κ. Ραγκούσης:

«Όνειδος αποτελεί για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διατηρεί ακόμη στη θέση του τον Γραμματέα Αυγενάκη που διανοήθηκε να μιλήσει για σκευωρία μετά την καταδίκη Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων.

Θλίψη προκαλούν όλα τα ιστορικά στελέχη της ΝΔ που σιωπούν μπροστά σε αυτήν την ηθική κατάντια του κόμματός τους.

Αποστροφή δεν γίνεται να μην νιώθεις για όλες και όλους που συνωστίζονται στην αυλή της οικογένειας Μητσοτάκη προσδοκώντας ξεροκόμματα εξουσίας.

Ιδίως γι αυτές κι αυτούς που ήταν κάποτε ΠΑΣΟΚ».

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη την περίοδο ο Νίκος Γεωργιάδης, ήταν σύμβουλος του υπουργείου Οικονομικών της Μολδαβίας και απεσταλμένος του ΟΗΕ στη συγκεκριμένη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: