ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Ν. Βούτσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις ευρωεκλογές


«Πεποίθησή μου είναι ότι δεν θα έχουμε εθνικές εκλογές τον Μάιο», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, σημειώνοντας πάντως πως «δεν μπορεί κανείς να αποκλείει τίποτα».

Μιλώντας στο κανάλι Open Beyond εξέφρασε την εκτίμησή του πως «είναι εντελώς απαραίτητος ο χρόνος για να δουλέψουν όλες οι νομοθετικές πρωτοβουλίες και να δουλέψουν και μέσα στην κοινωνία μέχρι την εξάντληση της τετραετίας. Υπάρχει το πράσινο φως από την οικονομία για να προχωρήσουμε μέχρι τέλους».

Ο πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε πως «είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί και μπορεί να κερδίσει τις ευρωεκλογές. Όποια μικρή διαφορά εναντίον του είναι κάτι που μπορεί να καλυφθεί».
Ο Ν. Βούτσης εκτίμησε ότι οι ευρωεκλογές δε θα έχουν καμιά σχέση με αυτές των τελευταίων δεκαετιών, καθώς θα «είναι μία σκληρή πολιτική αντιπαράθεση πάνω στο μεγάλο κάδρο των ευρωπαϊκών εξελίξεων, της σύγκρουσης ανάμεσα σε προοδευτικές, συντηρητικές ή ακροδεξιές δυνάμεις».

Όπως είπε, εφόσον δε θα υπάρχει χαλαρή ψήφος, αλλά αντιθέτως, θα σημειωθεί μεγαλύτερη συμμετοχή, τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών θα είναι «μία αδρή αποτύπωση ενός συσχετισμού δυνάμεων και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα που θα προδιαγράψει σε μεγάλο βαθμό τι θα γίνει και στις βουλευτικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: